Skijanje
27. dec
PULS GRADA · sport&rekreacija

EXPO-ZIM – sajam zimske sportsko-rekreativne opreme, zimskog turizma i rekreacije, na kome se razmenjuje polovna oprema i promovišu i prodaju najsavremeniji modeli najpoznatijih svetskih brendova, ove godine održava se 29. put od 27. do 30. novembra.

Posetiocima Sajma pruža se mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu, informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.

Očekuje se da će, kao i prethodnih godina, hiljade posetilaca iskoristiti Sajam za nabavku nove opreme, prodaju i razmenu korišćene opreme, razgovore sa stručnjacima i sportistima.

To će biti prilika za upoznavanje sa svetskim trendovima opreme za zimske sportove, fitnes i rekreaciju.

do
Hala 4, Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14
Beogradski sajam
300

Ovogodišnju manifestaciju obeležiće veliki povratak na Beogradski sajam turističkih organizacija i agencija – NTO Crne Gore, TO Borovec iz Bugarske, Združenih skijališta Slovenije, TO Istočno Sarajevo, agencija Euro jet, Odeon travel, Mujen Kopaonik, Kraljevi čardaci Kopaonik i mnogih drugih.

Ljubitelji zimskih sportova na EXPO-ZIM-u moći će da kupe ski-pass uz popust od 10 odsto. Šestodnevni ski-pass uz popust košta manje od 100 evra, što je najjeftinija ponuda u Evropi. Pored ove pogodnosti, Skijališta Srbije organizuju promotivnu prodaju ski-passa i za četiri „top ski-vikenda“ – 22. januara, 5. i 26. februara, kao i 19. marta. Mališani će uz ski-pass dobijati i zaštitne kacige.

Nakon plejade skijaških asova, ovogodišnju priredbu otvoriće Jure Košir, jedan od najuspešnijih slovenačkih skijaša.

Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, dok su upola jeftinije ulaznice za grupne posete, koje važe za grupe od najmanje 20 ljudi, sa overenim spiskom na memorandumu institucije iz koje dolaze.

Trka kroz Srbiju 17. jun 2014. Sutra počinje Trka kroz Srbiju Beogradski maraton 27. april 2014. Ulicama prestonice: Beogradski maraton Beli kros 2. februar 2014. Manifestacija Beli kros na Košutnjaku ·