Terminal Music Arts Cover
29. jun
KULTURA · muzika

U Somboru će se 29. i 30. juna održati 3. po redu Terminal Music & Arts Festival. Događaj će biti održan u renoviranom prostoru letnje scene „Kabare“.

Ovaj muzički festival posvećen je promociji novih umetničkih i muzičkih trendova i predstavljanju izvođača koji prelaze žanrovske okvire iz zemlje i inostranstva. Vizija je promocija umetnosti, kulture i kreativnosti uz veliku pozitivnu energiju izvođača i posetilaca. Pored muzičkog dela, obuhvata i razne izložbe, radionice, projekcije filmova i druga dešavanja.

Obe večeri, postojaće late night stage u kafeu De Sol, gde će publiku animirati DJ Kristijan Lefler iz Berlina i Chancha Via Circuito iz Buenos Ajresa.

do
Kabare, Sombor
Terminal Fest
1.200 RSD
Događaj na Facebooku

Što se muzičkog dela tiče, prvog dana nastupaju izraelski džez velikan Avišaj Koen, funk ikona Amp Fiddler (nekadašnji član sastava „Funkadelic“) i bivši basista benda „Jamiroquai“ Stjuart Zender. Drugi dan rezervisan je za nastupe Aleksandre Dende, naše džez umetnice koja živi u Njujorku, trip hop benda „Sofa Surfers“ i elektro džez indi benda „Žagar“.

Scorpions 10. jun 2018. Scorpions u Beogradu: Legende roka nastupaju u Štark areni Repetitor-1024x538 1. jun 2018. Koncert Repetitora u SKC Gogol Bordello 28. maj 2018. Gogol Bordello nastupa u SKC HladnoPivo2018 26. maj 2018. Veliki slavljenički koncert Hladnog piva u Beogradu · · ·