Mikser Design Market
13. jul
PULS GRADA · moda

Spremite se za more i to na Mikserovoj tradicionalnoj prodajnoj izložbi dizajniranih predmeta Mikser Design Market. Manifestacija traje u nedeljnim, poslepodnevnim časovima i na njoj će se predstaviti 36 dizajnera i kreativnih zanatlija koji će posetiocima ponuditi svoje rukotvorine, predmete za kuću, kao i maštovite i originalne aksesoare za leto. Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće, da osveže enterijer svog doma neobičnim predmetima za kuću, kao i za one koji žele da nabave maštovite i originalne aksesoare neophodne za nezaboravno leto na morskoj obali.

do
Mixer House, Karađorđeva 46
Mikser House
Događaj na Facebooku

Učesnici Mikser Design Marketa su: Ana Nikolić Nakit, Baggy&Funny, Bela Vrana, Beogradski bicikl- bicikl, Bi Žu, Body Chain Belgrade, Djin Djuve, Dolphin Jewelry-Dada Injac, Gordana Vuković, Happy Day jewellery, Irie Crafts, Ladybug jewelry, Lookie nakit, Love Forever, MalaMi, Marine krpice, Mikan – unikatni predmeti od drveta, Minizucchini, Moj svet, Nalle DreamCraft, Natanam, Naturale jewelry, Once a cocoon, Radmila Mladenović, Samsara, Shabda Na, Steampunk by Maja, Studio glina, Svetlana Vukov, Tačkica handmade, Tanja’s ArtWorld, Umetničko ćoše, Unikatni brošići (Lutkice i krpice), Urban Make Stuff, Vidi Vidi, Vintage Image, VišnjArt.

"Ah" modna marka za pse 12. jul 2014. Mikser House predstavlja kreativni brend za pse „Ah!“ Dechkotzar 15. jun 2014. Promocija novih DechkoTzar majica Moda za poneti 6. jun 2014. Junska Moda za poneti Cipele 12. maj 2014. These Shoes Are Made For Walking vol. 3 – izložba cipela u KC Grad · ·