sajam nameštaja
19. jul
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu (član UFI) je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u regionu Jugoistočne Evrope.

Beogradski sajam nameštaja je već više od pola veka, od momenta svog osnivanja daleke 1963. godine, mesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača iz regiona i Evrope i odavno je mesto na kome izlagači predstavljaju svoje najnovije proizvode, kolekcije i trendove u dizajniranju nameštaja, mesto gde se razmenjuju informacije i ideje, neguju postojeći poslovni kontakat i ostvaruju novi.

do
Hala 1, 1a, 2, 3 i 3a, Bulevar vojvode Mišića 14
Beogradski sajam
pojedinačne 300, grupne posete 200
Događaj na Facebooku

Izlagački program obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda.

Izlaže se nameštaj svih vrsta i namena, za opremanje stambenog i javnog, kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracije i uređenje enterijera, kao i poseban segment izlaganja repromaterijala, mašina i alata za industriju nameštaja.

Osim osnovnog cilja i programa izlaganja, Beogradski sajam nameštaja već dugi niz godina organizuje i prateće sadržaje među njima i sada već tradicionalnu „Izložbu dizajna“ na kojoj učestvuju domaći univerziteti i fakulteti, više i strukovne škole, srednje škole, samostalni studiji za dizajn kao i druga udruženjanja koja se profesionalno bave dizajnom, primernjenom umetnošću i arhitekturom od kojih se posebno ističe ULUPUDS.

Kvalitetu ovogodišnjeg 52. Međunarodnog sajma nameštaja doprineće i raznovrstan prateći program: prezentacije, skupovi, radionice i saveti dizajnera i arhitekata, stručni časopisi i sl.

The School of Life 4. novembar 2014. Razgovor u The School of Life: Šta nam najviše nedostaje? green fest 19. jul 0800. Green Fest: 5. međunarodni festival zelene kulture The Royal Horse Gala 25. oktobar 2014. Spektakularna predstava Royal Horse Gala po prvi put u Srbiji Nikola Jovanović 10. april 2014. Predavanje Nikole Jovanovića u Novoj Iskri