Sova
31. dec
U VAZDUHU · agenda

Ako još niste odlučili gde ćete dočekati 2014. godinu, City Magazine vam izdvaja nekoliko žurki u gradu…

do

DJ Umek

Slovenački producent Umek, jedan od najtraženijih svetskih DJeva, pred svoj beogradski nastup u novogodišnjoj noći, obećava publici nezaboravan provod. U okviru najveće proslave dočeka Nove godine u glavnom gradu, Umek će nastupiti pred 5.000 posetilaca iz Srbije i regiona na ekskluzivnoj „Heineken Lucky Records“ žurci, u prostoru Geneks Impulse Hall. Na gramofonima će se do jutarnjih časova smenjivati i slovenački DJ Veztax, hrvatski DJ Edy C i domaće snage Speedy, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić i Kobaya.

Milentija Popovića, Beograd, u 21 čas
Cena ulaznice: 2.700 dinara

Širom zatvorenih očiju

Žurka „Širom zatvorenih očiju“, osmišljena po uzoru na istoimeni film Stenlija Kjubrika, održava se deveti put i do sada je stekla status jednog od najzabavnijih dočeka Nove godine, a održaće se u KPGT. Na tri bine će nastupiti brojni popularni izvođači, među kojima su Gadja, Oyshe, PoPa, Marina Perazić, Bege Fank, Nebojša Intruder, Makao bend, SevdahBaby i DJixx uz podršku DJ Pedje i Igumana.

Radnička 5, Beograd
Cena ulaznica: 3.000 dinara

Happy New Year 2014

U Studiju M Radio-televizije Vojvodine u Novom Sadu održaće se velika novogodišnja žurka. Na dva nivoa, lajv i elektronskoj bini nastupiće 16 izvođača, među kojima su Zemlja Gruva, Lollobrigida, X-Coast, Flip, Rasheed, Yeah Left, Banda Panda, Silicone Soul, Vladimir Aćić, Dj Lea Dobričić, Fakir – Noise Destruction, Doo, kLaus, Dee Face, Damir Zekiri, Otto von Disko.

Ignjata Pavlasa 3, Novi Sad
Cena ulaznica: pretprodaja: 990, na ulazu 1.490 dinara

Klub Danguba

U beogradskom klubu Danguba za doček Nove godine za atmosferu će biti zadužen bend Postmoderna, koji izvodi domaći i strani pop rok. „Klub Danguba je idealno je mesto za sve koji žele da se dobro zabave i uživaju u sjajnim rock svirkama“, poručuju organizatori uz all inclusive domaća i strana pića.

Ćirila i Metodija 2, Beograd
Cena ulaznice: 20 evra

Ušće Colosseum

„U srcu Beograda, na međi Starog i Novog, u blizini dveju najlepših reka, a opet fino ušuškan na kopnu, sa podnim grejanjem, velikim parkingom, i blizinom svih stanica gradskog saobraćajnog preduzeća, čeka vas eksluzivni prostor Ušće Colosseuma, na više od 2.000 kvadrata i tri nivoa“, najavljuju organizatori. Za muziku će biti zaduženi DJ Tecnic, DJ Marta, DJ Cartel Masserati, Alpha Brothers, Marina Visković & Flamingosi i Full Orchestra Band.

Staro Sajmište bb, Beograd
Cena ulaznica: od 30 do 1.000 evra

Super Nova 2014.

Žurka Super Nova u najluđoj noći ukida granice i sa jednom kartom, kako najavljuju, vodi na nezaboravno putovanje kroz četiri bara, četiri žurke, četiri svetske metropole u kojima zabava nikada ne prestaje: Main Party – velika klupska žurka, Beograd – kafanska žurka, Ibiza – najbolji house i veštačka plaža, New York – R’n’B i besplatni viski, i Rio – karnevalska atmosfera i samba.

Vojvode Šupljikca 31, Beograd
Cena ulaznice: 19 evra

Klub Sova

Goste u klubu Sova će zabavljati najlepše deda mrazice sa prigodnim poklonima. Svi gosti koji kupe kartu u pretprodaji učestvuju u nagradnoj igri, a izvlačenje je posle ponoći. Prva nagrada je laptop, druga i treća nagrada mobilni telefon. Klub najavljuje da je moderno opremljen, sa velikim brojem separea, visokih sedenja, barskih stolova, poseduje najsavremeniju rasvetu i ozvučenje, a za sam doček i 3D lasere. Publika će uživati uz živu svirku u ovom klubu.

Gračanička 18, Beograd
Cena ulaznice: 28 evra

Semafor

Koncept semafor žurke proces upoznavanja veoma uprošćava – svaki gost na ulazu bira narukvicu u jednoj od boja semafora koja predstavlja njegovo/njeno raspoloženje za upoznavanje te večeri: zelena – priđi, žuta – probaj, crvena – pali. Uz sve to muzika na šest stejdževa – Main Stage, House Stage, Karaoke Stage, Retro Stage, Kafana i Silent Stage. Svaki posetilac dobija slušalice sa dve vrste muzike i besplatne koktele.

Sarajevska 24, Beograd,
Cena ulaznice: 30 evra

Novogodišnja muzička revija

Kulturni centar Grad organizuje Novogodišnji muzički program pod imenom Novogodišnja muzička revija. Program počinje ispraćanjem 2013. i ulaskom u Novu godinu sa tandemom Ewox & Tamarinsky. Prvo veče u 2014. otvara duet koji čine Marko Nastić i Marko Milosavljević. Petak je rezervisan za radijski zvuk uz Pavla Veljkovića, Radio B92, a u subotu će se održati novogodišnja igranka – Vis Limunada & Šlageri Beograda.

Braće Krsmanovića 4, Beograd
Cena ulaznica: 31.12. u pretprodaji je 300, a na ulazu 400 dinara, 1.1. do ponoći 300, posle 400, za devojke slobodan ulaz, 3.1. posle ponoći 150, 4.1. ulaz 200. Komplet karata do 30.12. je 900 dinara.

Neverne bebe 23. decembar 2013. Agenda do 30. decembra Bad Copy 16. decembar 2013. Agenda do 22. decembra Vracar Rocks 9. decembar 2013. Agenda do 15. decembra The Illusionists 26. novembar 2013. Agenda do 7. decembra · · ·