Aks me Anything
22. avg
PULS GRADA · dizajn

Nova Iskra će u okviru trećeg Belgrade Behance Reviews-a učestvovati sa specijalnim programom besplatnih konsultacija za mlade profesionalce iz domena kreativnih industrija, dizajna i preduzetništva AKS ME ANYTHING koji će se održati u Mikser Houseu.

Zainteresovani mogu razgovarati po 15 minuta sa izabranim stručnjacima iz domena dizajna, arhitekture, razvoja proizvoda, preduzetništva, projektnog menadžmenta, startupa i srodnih oblasti.

U skladu sa svojom misijom da podrži mlade kreativce i inicijative iz polja dizajna, kreativnih industrija i preduzetništva, Nova Iskra je u junu 2012. predstavila sasvim novi format besplatnih, multidisciplinarnih stručnih konsultacija namenjenih širokom polju profesionalaca iz domena dizajna, IT-a, preduzetništva i srodnih oblasti.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Nova iskra
Događaj na Facebooku

Događaj je osmišljen tako da najviše pomogne onima koji rade na konkretnim projektima i/ili imaju konkretna pitanja iz domena dizajna, arhitekture, startupa, biznisa, art direkcije, komunikacijske strategije, brendinga, pravnih i administrativnih pitanja, intelektualne svojine, oblikovanja, proizvodnih procesa, osnivanja preduzeća i drugih relevantnih tema.

Peto izdanje ovog specifičnog “trademark” programa Nove Iskre, odviće se u okviru trećeg Belgrade Behance Reviews-a u nedelju 9. novembra u periodu od 18 do 19.30 h u galeriji Mikser Housea.

Mlada grupa kreativaca „Lege Artists“ iz Beograda treći put organizuje Belgrade Behance Reviews u saradnji sa softverskom kompanijom AlsterCloud i marketinškom agencijom SuperDot. Prošlogodišnji događaj je bio jedan od najvećih na svetu u ovoj seriji događaja koja se održava u 70 zemalja u jednoj nedelji. Centralno dešavanje je Portfolio Reviews – 10 paralelnih radionica iz 10 različitih kreativnih oblasti, dok drugi deo programa obuhvata Aks me anything program, spotlight prezentaciju dizajnera Gorana Bajazetova i izložbu izabranih Behance radova. Detaljan program Belgrade Behance Reviews-a programa možete pogledati ovde www.belgradebehancereviews.rs

Moguće je prijaviti se za 15-minutne konsultacije sa najviše tri različita konsultanta koje posebno preporučujemo frilenserima i onima koji planiraju ili započinju svoj startap/firmu:

GORAN FILIPOVIĆ [Savetnik za softver kompanije Extreme]

za polja licenciranja, nabavke softvera u Srbiji

www.extreme.rs

MARKO MIJATOVIĆ [Mobile Developer/Alster Cloud]

za polje dizajna mobilnih aplikacija

www.alstercloud.com

MARKO RADENKOVIĆ [Generalni menadžer dizajn inkubatora Nova Iskra]

za polja projektnog i dizajn menadžmenta

www.novaiskra.com

NEVENA KRIVOKAPIĆ [Pravnica i član SHARE Defence tima]

za polja pravni okviri, administrativna pitanja, zaštita poverljivosti, intelektualna svojina

www.shareconference.net/en/defense

RASTKO MIJATOVIĆ [Account Director/Leo Burnett Beograd]

za polja komunikacija, agencijskog poslovanja, poslovne i marketing strategije, brend menadžmenta, projektnog menadžmenta

www.leoburnett.rs

UGLJEŠA VRCELJ [jedan od osnivača SuperDot-a]

za polja industrijskog dizajna, razvoja proizvoda, procesa proizvodnje

Oktodia Mardoko_Binekon Animation 22. avgust 6000. ATMOSFERA | ATMOSPHERE: Izložba mladih dizajnera iz Indonezije Bojan Krištofić 27. avgust 2014. Otvaranje izložbe „(Est)etika nacionalizma – dizajn za turbo folk“ Moksito radionica 24. avgust 2014. Moksito dizajn: Radionica štampanja majica Izložba: Kreativnost u Srbiji 30. jun 2014. Izložba: Kreativnost u Srbiji · ·