Alan Ficpatrik
15. nov
KULTURA · muzika

Nakon uspešnog otvaranja jesenje sezone Lucky Records žurki, na sledećem događaju nastupiće DJ i producent, Alan Ficpatrik, koji će se u subotu, 15. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, prvi put predstaviti domaćoj publici.

Ozbiljnu svetsku reputaciju Alan Ficpatrik zaslužio je radom za popularnu etiketu „Drumcode“, gde je razvio sposobnost da sjedini različite stilove u sopstvenoj produkciji. Izdanja kao što su „Skeksis“, „Always Something For Nothing“, „For An Endless Night“ i „Prometheus“ najbolji su pokazatelji Alanove veštine da napravi univerzalne popularne tehno trake, koje uvek ostvare kontakt sa raznovrsnom publikom.

Knežopoljska 3
Lucky Records showcase
ograničen broj po 690, ostale 990

Ovakva produkcija i pozitivne reakcije, otvorile su mu put do popularnih klubova širom sveta. Njegov set iz 2011. godine, za BBC Radio 1 Essential Mix naišao je na odobravanje, kako od starih, tako i od novih fanova. U ovoj godini je između ostalog uradio izdanja za etikete My Favorite Robot i Quartz Records i remiks klasika Stevie V-ja, Dirty Cash, iz ranih 90-ih, koji naginje ka haus zvuku.

Našoj publici hrvatsku elektronsku scenu predstaviće Petar Dundov, jedan od pionira tehno muzike na ovim prostorima, koji je svoja prva izdanja objavio davne 1993. godine, pod pseudonimom Unreal. Sa svojim bratom Šimonom pokrenuo je prvi hrvatski techno live act pod nazivom Brother’s Yard. Dundov je tražen širom sveta, a iza sebe ima više od 50 singl izdanja i nekoliko samostalnih albuma.

Uz zvezdu večeri nastupiće i beogradski producent DJ Speedy i subotički Dj Dfndr.

Lucky Records i City Magazine podeliće tri puta po dve karte za ovu sjajnu žurku. Da biste ušli u konkurenciju za ulaznice, neophodno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB strani na kojoj žurci ste se najbolje proveli ove godine.

KKN koncerti u Novom Sadu i Beogradu 25. avgust 4000. Kanda, Kodža i Nebojša promovišu novi album u Novom Sadu i Beogradu John McLaughlin 6. novembar 2014. John McLaughlin u Domu sindikata Vlada Divljan i Ljetno Kino Big Band 1. novembar 2014. Leto u Beogradu sa Divljanom i Kinom – otkazano Karmen 1. novembar 2014. Direktan prenos opere „Karmen“ iz Metropolitena · ·