coveralergijestop
14. maj
PULS GRADA · zdravlje

Udruženje za borbu protiv alergija i autoimunih bolesti, u Beogradu organizuje prvu sajamsko-edukativnu manifestaciju posvećenu dijagnostici, sprečavanju i lečenju alergija pod nazivom: „Alergije STOP!“.

Manifestacija „Alergije STOP!“ ima za cilj da sveobuhvatno predstavi mogućnosti dijagnostike, lečenja alergija i autoimunih bolesti, i lekarima i posetiocima, kao i da informiše posetioce o načinima za sprečavanje i lečenje alergija i autoimunih bolesti, i održavanje postignutog napretka u lečenju ili izlečenju.

Manifestacija se sastoji iz tri celine:

1. Predavanja
2. Radionice i savetovalište
3. Sajamski izlagački deo

Tokom ovog jednodnevnog događaja imaćete priliku da dobijete savete od stručnjaka iz različitih oblasti klasične i alternativne medicine. Saznajte kako dijagnostikovati, kome se obratiti, i kako na sveobuhvatan i najefikasniji način tretirati alergije.

Dom omladine Beograda, Makedonska 22
Dom omladine Beograda
Događaj na Facebooku

Posetite izlagače, ustanove i ordinacije koje se bave lečenjem alergija, i metodama klasičnog lečenj, ali i metodama komplementarnih grana medicine kvantne terapije, homeopatije, akupunkture – koji će podeliti sa vama savete koje lekove i preparate koristiti za lečenje alergija, proizvođače pomoćnih lekovitih sredstava kao bitnog pomagača u lečenju alergija, održavanju postignutog stanja…

Dođite na predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti pedijatrije, imunologije, alergologije, dermatologije i nutricionizma, koji će pružiti bolju sliku na mogućnosti dijagnostike, sveobuhvatne terapije klasičnim metodama, akupunkturom i fitoterapijom alergijskih bolesti od atopijskog dermatitisa, astme, polenskih kijavica, ekcema, hroničnog kašlja, alergije na hranu.

Učestvujte na radionicama i budite u direktnom kontaktu sa stručnjacima iz određenih oblasti i kroz pitanja, zajedničko izvođenje određenih procedura, iskusite blagodeti pravilnih joga vežbi i vežbi disanja za decu sa astmom.

Zdravlje (foto: Pixabay) 5. april 2017. Ništa nije važnije od zdravlja: 15. Affidea Festival zdravlja Beograd Svetski dan dijabetesa 14. novembar 2016. 14. novembar – Svetski dan dijabetesa Festival zdravlja 22. septembar 2016. 14. Jesenji Festival zdravlja Beograd 2016. Festival Nove Perspektive 24. januar 2016. Festival Novih Perspektiva u Mikser Houseu · · · · · · ·