Anastaciacover
1. jul
KULTURA · muzika

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa Anastacia nastupiće u Kombank Areni pred beogradskom publikom. „I’m Outta Love“, „Paid My Dues“, „Left Outside Alone“, „Sick and Tired“ su među njenim najtraženijim pesmama mnogih radio-stanica i s pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremena.

Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru.

Publiku će do početka njenog nastupa zagrevati Vukašin Brajić sa svojim bendom.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, Beograd
Kombank Arena
2.550, 2.900 i 3.300
Događaj na Facebooku

City Magazine deli tri puta po dve karte za ovaj koncert. Da biste ušli u konkurenciju za ovu vrednu nagradu, potrebno je da u komentarima na ovu vest na našoj FB strani napišete koja vam je omiljena pesma Anastacie.

Southern Soul Festival 25. jun 2015. Festival na plaži: Southern Soul festival 2015 2 Cellos 19. jun 2015. 2 Cellos stižu u Beograd Robbie Williams 22. avgust 1200. Robbie Williams nastupa 17. juna na beogradskom Ušću img 12. jun 2015. Rundek Cargo Trio nastupaju dve večeri zaredom u Barutani ·