Artan Lili
13. feb
KULTURA · muzika

Najnovijim hit singlom ,,Ako stanemo tu“ koji pevuši čitav region, beogradski sastav Artan Lili ne samo da se potvrdio kao najperspektivniji bend na našim prostorima, već je postao deo muzičke istorije! Ovaj singl je na „Diskomer” listu Studija B ušao direktno na prvo mesto, a to se dogodilo samo četiri puta za četiri decenije emitovanja najrelevantnije i najdugotrajnije domaće top liste – Bijelom dugmetu, Ekatarini Velikoj, grupi Kal i sada sastavu Artan Lili.

Božidarac, Radoslava Grujića 3
Vračar Rocks!
500
Događaj na Facebooku

Artan Lili ređaju uspehe i svakom novom pesmom i nastupom pred sebe postavljaju nove izazove. Tako će u petak, 13. februara, na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac održati svoj najveći beogradski koncert do sada, a uz podršku njihovih dugogodišnjih prijatelja, grupe Nežni Dalibor.

,,Dođite u Božidarac u petak 13. februara, da zajedno, na opšte zadovoljstvo, razbijemo maler ovog legendarnog datuma. Čini mi se da će ovaj datum postati naš stalni koncertni termin jer ćemo i sledećeg petka 13, koji pada u martu, svirati u Novom Sadu. Interesovanje za koncert je veliko i zato nabavite ulaznice na vreme… I, vidimo se…ako svi uspemo da stanemo tu… u Božidarac!“, poručuje Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili, svima koji su namerili da se ogluše o mere predostrožnosti predviđene za ovaj petak 13.

,,Neka ljubav vuče stvari“ u Božidarcu, u petak, 13. februara – uz Artan Lili i Nežni Dalibor!

Crvi 7. februar 2015. Crvi i Foolish Green u Kulturnom centru Grad Bojan & Vasil - pijanistički duo 1. februar 2015. Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov na sceni Kolarca Obojeni program 24. januar 2015. Drug§tore concert: Obojeni program LP Duo 24. januar 2015. LP Duo: Nakon Karnegi hola ponovo pred beogradskom publikom · ·