Astral Projection
29. avg
PULS GRADA · clubbing

Legendarni psy-trance duo Astral Projection stiže u Beograd ove subote kada će nastupiti pod vedrim nebom u kultnoj beogradskoj Barutani. Astrali će ovom prilikom predstaviti svoja nova autorska izdanja – a sve to u svom dobro poznatom miksu goa i psychedelic zvuka, kome su ostali dosledni svih ovih godina i zbog čega se i dalje nalaze na samom vrhu trance scene.

Barutana, Donji Grad, Kalemegdan
Događaj na Facebooku

Astral Projection je muzička grupa iz Izraela koja se bavi produkcijom psychedelic trancea i goa trancea. Smatraju se tvorcima ovog pravca i do dan danas su među najvećim imenima svetske trance scene. Iza projekta Astral Projection stoje dva čoveka – Avi Nissim i Lior Perlmutter koji najveći broj izdanja objavljuju za svoju etiketu Trust In Trance, a pored toga izdaju i za poznate kuće poput Transient UK, Nova Tekk, Avex, Blue Moon i TIP World. U svojoj dugoj karijeri koja je konstantno praćena podrškom i saradnjama sa najvećim imenima trance scene, iza sebe imaju ozbiljnu brojku od 11 albuma, a pored toga i nebrojeno mnogo remixa.

Astrali ove subote nastupaju uz domaću podršku u sastavu DJ Aquapipe, Sivi, Max & Albert, a ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 1000 dinara, na svim prodajim mestima DD Tickets-a.

Outnumbered 23. jul 2015. Atraktivan muzički program 13. Summer3p festivala Lady Lee 11. jul 2015. Najseksepilniji evropski DJ ove subote u Bašti kod Juge Dave Clarke 4. jul 2015. „Tehno baron“ stiže u Beograd: Dejv Klark u Barutani! Bang La Decks 4. jul 2015. Bang La Decks u Beogradu