Bijelo dugme Budva
29. dec
KULTURA · muzika

Već godinama unazad doček Nove godine u Budvi, na trgu ispred starog grada prepoznatljiv je po nastupima najpopularnijih muzičkih izvođača sa prostora ex-YU. Tri večeri vrhunske zabave uz mnogobrojne dnevne programe Budvu svrstavaju u red najpoželjnijih destinacija za provođenje novogodišnjih praznika.

Budva će već po tradiciji i za dolazeće novogodišnje praznike biti centar lepih dešavanja. S obzirom na program koji grad i hoteli organizuju za doček Nove godine, očekuje se odlična zabava uz dolazak mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru.

Organizatori dočeka Nove godine Opština Budva i Turistička organizacija opštine Budva, zajedno sa budvanskim hotelijerima i ugostiteljima spremno će dočekati sve one koji žele da uđu u „najluđu noć“ upravo u Budvi, uz odličnu muziku i dobar provod.

do
Trg ispred Starog grada, Budva
Turistička organizacija grada Budva

Program ove godine počeinje 29. decembra i traje do 1. januara uz koncerte na Trgu. Sjajna atmosfera u „najluđoj noći” završava se nesvakidašnjim vatrometom. Novogodišnje slavlje nastavlja se i narednih dana i podrazumijeva dnevni i večernji provod, koncerte i cjelovečernje žurke, koje se održavaju po kafićima i klubovima širom grada.

Kako je najavio direktor Turističke organizacije opštine Budva, Mladen Franović, program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada će biti veoma bogat: „Ove godine program će početi 29. decembra koncertima grupa Hladno pivo i S.A.R.S., nastavlja se 30. decembra nastupom Bajage i Instruktora. U novogodišnju noć će nas uvesti Queen Simphony, dok će zvijezde večeri biti članovi benda Bijelo dugme. Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu Mediteranskog revijskog orkestra sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupaće grupe Elemental i Dubioza kolektiv. Sastavni dio novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara, kao i poseban program za najmlađe.“

Massimo 22. decembar 2017. Massimo Savić nastupa u Sava Centru Aleksandar Karaulić 14. decembar 2017. Bojana Vunturišević u Parobrodu jazzanova12 12. decembar 2017. Jazzanova stiže u Beograd u decembru marizacover 7. decembar 2017. Poklanjamo vam karte za koncert Marize · · · ·