Tube Balkan Fest
1. okt
U VAZDUHU · grad

U susret Balkan Tube Festu 2016, za koje vlada veliko interesovanje u javnosti, u hotelu 88Rooms u Beogradu, održana je konferencija za štampu. Ovaj festival Youtube kulture kod nas, izazvao je veliku pažnju medija ne samo iz Srbije nego iz celog regiona.

1. i 2. oktobra, vrata Sava Centra biće otvorena za sve one koji su verni fanovi ove manifestacije, a više od 150 učesnika najavljeno je na ovogodišnjem festivalu. Veliki broj aktivnosti u dvorani, kao i u samom holu, neće ostaviti ravnodušnim ni one najstarije koji prate Youtube scenu. Tako ćete na jednom mestu moći da vidite i igrate igrice na svim konzolama ikada proizvedenim.

U holu za roditelje, Cineplexx će oba dana prikazivati niz filmova za roditelje, a organizatori su se potrudili da oni bezbrižno uživaju u raznim aktivacijama dok na video streem-u mogu da vide šta im rade klinci u svim dvoranama SC u kojima je program predviđen.

do
Sava Centar, Milentija Popovića 9
Balkan Tube Fest
600

Veliki broj svetskih i domaćih brendova prepoznao je potencijal ove scene, pa će deca tako moći da uživaju u Fanti, Zlatiborcu, Frikom sladoledima, Tricolore hrani. Oba dana, sempling će biti besplatan, tako da vam pored novca za karte nisu potrebna dodatna sredstva kako bi deca ceo dan provela na festivalu.

Ove godine na festivalu će učestvovati svi veliki Youtuberi iz Srbije i Regiona. Neki od njih privlače ogromnu pažnju, tako da ćete na sceni uživati u programu sa Yasserstainom, Srpskim tutorijalima, Kovalskom, PC Axe, Muđom i ćaletpm, Serbianom, Deni Serbian lesson guy, Marijom Žeželj, Janom Dačović, Ružom Rupić, Kikom, Zvoganjem, Leom Stanković, kao i sa mnogim drugim jutjuberima.


Beogradski noćni market 30. septembar 2016. Beogradski noćni market – Blok 44 Degeneza 19. septembar 2016. Festival neafirmisanih bendova Festival italijanskog filma 16. septembar 2016. Festival italijanskog filma u Beogradu Cat Power 11. septembar 2016. Moderna trubadurka Cat Power stiže u Beograd ·