cq5dam.web.16-9.12
25. sep
PULS GRADA · aktuelno

BASF Igralište za inovacije je putujuća manifestacija koja se organizuje širom Srednje Evrope povodom proslave 150 godina od osnivanja BASF-a, a Srbiju će posetiti 25. septembra.

Igralište za inovacije je namenjeno učenicima osnovnih i srednjih škola koji žele da upoznaju čarobni svet hemije, fizike i drugih prirodnih nauka, a u Srbiji se sprovodi uz podršku Hemijskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Centra za promociju nauke Republike Srbije, kao i uz podršku međunarodne organizacije Dostignuća mladih.

Studenti i profesori, demonstratori, mladi naučnici i istraživači, potrudiće se da tokom jednoiposatnog putovanja kroz prirodne nauke, putem praktičnih eksperimenata, zanimljivih demonstracija i popularnih predavanja, posetioce upoznaju sa najinteresantnijom stranom nauke.

do
Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, Beograd
Kombank Arena
besplatno

Posete Igralištu za inovacije su besplatne, a prijave u ime škole podnose nastavnici ili direktor, popunjavanjem obrasca za registraciju koji se nalazi na veb-sajtu www.150godina.com, nakon čega će biti kontaktirani od strane organizatora. Pojedinačne posete neće biti organizovane.

S obzirom da je broj posetilaca ograničen, organizator moli sve zainteresovane škole da na vreme izraze svoje interesovanje i popune formular.

casino-hotel21-34948 19. maj 2015. Total Future Gaming Belgrade na Beogradskom sajmu Mikser - mama, volim te! 8. mart 2015. Mikser Kids market: “Mama, volim te” Belgrade Expo Wine II 18. jul 9600. Beograd ponovo domaćin italijanskih vinarija Šušur 2014. 11. avgust 2014. „ŠUŠUR! FESTIVAL OD RIČI“ na Korčuli