Beer Garden 2015.
21. jul
U VAZDUHU · grad

Beogradska kulturna mreža, u cilju promocije Belgrade Beer Festa i privlačenja većeg broja turista u Beograd, ove godine će po prvi put organizovati manifestaciju pod nazivom Beer Garden na Adi Ciganliji. U jeku turističke sezone ovo mesto će postati centar dešavanja u gradu, jer će Beer Garden biti najveći pub na otvorenom u Srbiji sa neverovatnom ponudom – preko 150 vrsta piva, koja će biti služena u prelepom prirodnom ambijentu. Sa velikim izborom različitih pivskih stilova, koji obuhvata kombinaciju Engleskih Ale piva, Belgijskih Blonde, Nemačkih Hefewaizen i klasičnih Lagera, Beer Garden će predstavljati pravi raj za pivske sladokusce. Posebnu čar ovom pivskom događaju daće i prisustvo velikog broja predstavnika sve popularnijeg „craft“ pokreta pivarstva. Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu “craft” piva u kombinaciji sa domaćim omiljenim pivskim brendovima i vrhunskim industrijskim pivima iz 40 zemalja širom sveta, donose nam preko 150 pivskih brendova i najveći šank točenih piva u regionu.

do
Ada Ciganlija (Makiška strana)
Belgrade Beer Fest
Događaj na Facebooku

Beer Fest je dokazao da uz pivo najbolje ide muzika, zato će posetioci Beer Gardena pored degustiranja raznovrsnih pivskih ukusa sa svih strana sveta, svako veče uživati i u muzičkim koncertima, a ulaz će biti besplatan! U toku dana Beer Garden će biti mesto za beg iz letnje vreve i uživanje u prirodi sa prijateljima i porodicom uz pivo i hranu. A sudeći po rečima Benjamina Franklina – Pivo je dokaz da nas Bog voli i želi da budemo srećniBeer Garden će biti centar sreće! Belgrade Beer Fest i manifestacija Beer Garden se realizuju uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP “Ada Ciganlija”.

10365356_1629639003918275_2434032123507857321_o 22. maj 2015. Beogradski Manifest – praznik festivala u srcu Beograda! B Tour 26. septembar 2014. Festival B_Tour – viđenje grada novim očima! Beogradski festival cveća 20. septembar 2014. Peti Beogradski festival cveća Vreva - ulični festival 10. septembar 2014. Ulični festival aktivizma VREVA · · ·