Belgrade_Beer_Fest cover
17. avg
KULTURA · muzika

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest na beogradskom Ušću otvoriće svetska koncertna atrakcija, jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih bendova na planeti, Rudimental. Ovo će ujedno biti njihov prvi nastup u Beogradu, na kome će publika naše prestonice, ali i regiona, moći besplatno da uživa.

Jedna od omiljenih grupa svih generacija Bajaga i Instruktori biće zvezde druge večeri festivala, u četvrtak, 18. avgusta. Proslavljeni bend s bogatom diskografijom i velikim brojem hitova koji ih smešta u sam vrh rok scene bivše Jugoslavije, obećava još jedan koncert za pamćenje na Ušću.

do
Ušče, Beograd
Belgrade Beer Fest
Događaj na Facebooku

Fanove nešto „tvrđeg‟, alternativnog zvuka, obradovaće informacija da je novo ime, na spisku regionalnih zvezda učesnika ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa, čuveni sastav iz Hrvatske, Let 3. Kontroverzni riječki rokeri koji su tokom više decenija postojanja, osim po brojnim hitovima postali poznati po provokativnim nastupima, obećavaju još jedan spektakularan koncert tokom prve večeri festivala. Sastav Let 3 se nakon dužeg perioda vraća u Beograd, gde su uvek davali svoj maksimum.

Sasvim sigurno je da će pretposlednje večeri festivala, u subotu, 20. avgusta, prostor ispred bine na Ušću biti maksimalno popunjen jer će nastupati miljenici beogradske publike − grupa S.A.R.S, koja ove godine proslavlja deset godina postojanja na regionalnoj sceni, a bend je za to vreme izdao šest albuma i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na jutjubu.

Na Belgrade Beer Festu, koji se održava od 17. do 21. avgusta na Ušću, društvo će im praviti Dubioza Kolektiv, Massimo Savić, Vlatko Stefanovski i drugi.

Terminal fest cover 4. avgust 2016. Roy Ayers na Terminal Music & Arts Festivalu u Somboru lovefest cover 4. avgust 2016. Lovefest: Tri dana dobre muzike u Vrnjačkoj Banji park fest cover1 29. jul 2016. ParkFest 007 – dvodnevni muzički festival u Užicu novosadsko-muzicko-leto-1 cover 29. jul 2016. Novosadsko muzičko leto · · · ·