cover11
21. nov
KULTURA · muzika

U subotu, 21. novembra, u Mikser House-u održava se treći po redu Belgrade Bleed to Death festival, koji ove godine donosi celodnevni program I okuplja najširu moguću ekipu metal scene na jednom mestu.

Program je koncipiran u dve celine: prvi deo, koji traje od 14 do 19h I besplatan je za sve posetioce, podrazumeva otvaranje festival I postavljanje marketa/yard sale-a, u okviru koga će se prodavati nakit, odeća I drugi asesoari, a Žila Shop predstavlja celokupan asortiman. Istovremeno ćete moći da uživate u radu dve izvrsne mlade umetnice, Mine Pavlović, koja će imati tattoo show case, i TKV, koja će na festival izraditi jedan od svojih prepoznatljivih artwork-a.

Mikser House, Karađorđeva 46
Belgrade Bleed to Death Festival
500
Događaj na Facebooku

Od 16h  počinje edukativni program, koncipiran kroz master class-ove poznatih muzičara domaće metal scene, i po prvi put u Srbiji ćete imati prilku da prisustvujete master class-u metal pevanja, u okviru koga će veliki broj vokalista metal muzike govoriti o svojim iskustvima, tehnikama pevanja i uopšteno o samom žanru I tradiciji. Takođe će biti predstavljen i studio Blaze, jedan od najboljih studija u Beogradu u kome se usnimava i producira metal muzika.

Od 20h kreće drugi deo festivala kada će se održati koncerti 8 bendova koji obećavaju nezaboravnu svirku i vrhunski provod do ranih jutarnjih sati. Beogradska publika će moći da uživa u zvucima sledećih bendova: Instead Of A Kill, Hit The Ground, Outlaw (mcd), Blankfile, Mud Factory, Nexus, Desolation i The Endlessfall.


Boris Kovač 20. novembar 2015. Boris Kovač & New Ritual Group: Slavni kompozitor nastupa na festivalu „Keyboard Days“ cover 18. novembar 2015. DJ KRUSH nastupa u KC Grad Rebel Star 18. jun 8400. Rebel Star + Pacifik u Gun Clubu Left Lane Cruiser 10. novembar 2015. Left Lane Cruiser ponovo dolaze u Beograd ·