Belgrade Wine & Dine
29. nov
PULS GRADA · gastro

Drugi po redu „Belgrade Wine & Dine“, regionalni festival vina i gastronomije, održaće se 29. i 30. novembra u Mikser House-u.

Manifestacija koja se realizuje u saradnji Mikser House-a i Wine Jam-a, je nastala sa idejom da vinsku i „gourmet“ kulturu približi i učini dostupnom urbanoj publici, umreži vinare i gastronome, prikaže posebnosti regionalne gastronomske i vinske ponude i pretvori Savamalu u pravo hedonističko carstvo mirisa i ukusa.

Pozvani su svi zaljubljenici u vino i hranu da dođu i na neposredan način dožive vinsku kulturu, bliže se upoznaju sa ovim napitkom, otkriju nove vinske sorte, a u isto vreme uživaju u kulinarskim specijalitetima i istraže aktuelne trendove u gastronomiji.

do
Karađorđeva 46
Mikser House
500
Događaj na Facebooku

Saznajte zašto se BW&D razlikuje od drugih manifestacija sličnog karaktera i iskusite opuštenu atmosferu, zabavu, druženje uz pažljivo odabrane vinske i gastro sadržaje, kao i jedinstveni beogradski duh koji ovaj festival neguje.

Imaćete priliku da se upoznate sa ponudom oko 50 različitih izlagača iz zemlje i regiona, vinarija, renomiranih restorana i kulinara, kao i da učestvujete u brojnim gastronomskim i vinskim radionicama, prezentacijama i predavanjima.

Jednodnevna karta za festival „Belgrade Wine & Dine“ je 500 dinara, a biće dostupna u pretrpodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i na ulazu u Mikser House tokom trajanja manifestacije. Karte za gastro i vinske radionice, u koje ulazi i cena jednodnevne karte za festival, će se prodavati po specijalnim cenama koje će naknadno biti objavljene.

Mediteraneo Festival vina 15. novembar 2014. Mediteraneo festival vina Festival sireva 11. oktobar 2014. Festival sireva u Mikser Houseu Coffee Fest Beograd 26. septembar 2014. Spremite se za prvi CoffeeFest Great British Weekend 19. jul 1200. GREAT British Weekend (#GBW2014) – festival britanske hrana i piva ·