BYF 2018 ver1
26. apr
PULS GRADA · aktuelno

U Beogradu će se 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine, na Studentskom trgu, održati četvrti Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji, na kome će mladi imati priliku da se povežu s mnogobrojnim kompanijama i institucijama, i sebi obezbede praksu ili zaposlenje. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih s kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su: biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge.

do
Kolarčeva zadužbina, Studentski trg 5
Belgrade Youth Fair
Događaj na Facebooku
ENTER konferencija 25. april 2018. Vreme je za drugu ENTER konferenciju Nil Donald volš-cover 31. mart 2018. Nil Donald Volš u Beogradu Mesec za dame 6. mart 2018. Rajićeva Shopping Centar: Mart je posvećen ženama sajam-turizma-2018-cover1 22. februar 2018. 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu · ·