Mortal Kombat
27. nov
KULTURA · muzika

Poslednji ovogodišnji koncert benda Mortal Kombat zakazan je za petak, 27. novembar u Magacinu Depo, što će za bend biti vanredno iskakanje iz studija gde upravo rade na novom albumu.

Osim zbog odličnog repertoara, publika ima razlog više da dođe na koncert – naime, svi prisutni dobiće priliku da učestvuju u snimanju spota za numeru „Sam protiv svih“, koju je bend upravo objavio na svom YouTube kanalu.

Magacin Depo, Travnička 3
Događaj na Facebooku

Bend kaže da će publika “biti ključni igrač” u snimanju novog spota i poziva sve fanove da dođu na koncert i tako učestvuju u kreiranju sinergije. Pre Kombata, na binu Magacina Depo će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu.

Najavu koncerta pogledajte OVDE.

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo.. Za one koji žele da kupe svoju ulaznicu na vreme važna informacija je da se karte nalaze u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.


Stray Dogg 21. novembar 2015. Stray Dogg + Lovely Quinces na koncertu u Domu omladine Beograda cover11 21. novembar 2015. Belgrade Bleed to Death Festival u Mikser House-u Boris Kovač 20. novembar 2015. Boris Kovač & New Ritual Group: Slavni kompozitor nastupa na festivalu „Keyboard Days“ cover 18. novembar 2015. DJ KRUSH nastupa u KC Grad