Svemirci
18. jun
KULTURA · muzika

Bend Svemirci nastupiće u četvrtak, 18. juna u 21 čas u okviru muzičkog programa Kulturnog centra Rexa – Bez buke.

Svemirci su nastali krajem 2013. godine sastajući se na jam sessionima. Band je ustanovio formu improvizacije za izvođenje nastupa sa uticajima funka, bluesa, rave rocka, afro beata, eksperimentalne muzike…

Kulturni centar Rex, Jevrejska 16
Događaj na Facebooku

Svemirci će ovom prilikom nastupiti u ekskluzivnoj postavi bez bubnja, sa dva seta udaraljki, na kojima će se bendu pridružiti i Feđa Franklin.

Postava se ustalila u sastavu Vladimir Đorđević, gitara (Lira Vega, Minilinija, Neočekivana Sila); Radeta Vulić, bubanj (Popečitelji, Disciplin A Kitschme, Vauvalak); Demir Ahmetović, bas (ex-Multietnička Atrakcija) i Sana Garić, vokal (Xanax, grupa Beograd).

Cena karte je 300 dinara i prodaja počinje od 11. juna u Kulturnom centru Rex i to svakog radnog dana od 11 – 17h, a na dan koncerta od 11 – 21h.

25. juna nastupiće beograski duet Lira Vega, koji će i zatvoriti prvu polusezonu koncertnog serijala BEZ BUKE.

Robbie Williams 25. jun 1200. Robbie Williams nastupa 17. juna na beogradskom Ušću img 12. jun 2015. Rundek Cargo Trio nastupaju dve večeri zaredom u Barutani Nežni Dalibor - Bez buke 11. jun 2015. Nastavak koncertne serije „Bez Buke“ KKN - Miksalište koncert 11. jun 2015. Kanda Kodža i Nebojša novim spotom najavili koncert na otvaranju Miksališta