cover1
2. apr
KULTURA

Novi stand up Srđana Dinčića je na turneji po gradovima u Srbiji od novembra 2015. godine. Obišao je više od 20 gradova, a sada je na redu velika beogradska premijera u Dvorani Doma Sindikata i to 2. aprila od 20 časova.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik / voditelj emisije “Četiri i po muškarca” a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dvorana Doma Sindikata, Dečanska 14
Standup.rs
600, 800 i 1.000
Događaj na Facebooku

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu Ispod nevidljivog kišobrana i Laž prema istinitom događaju. U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa “Improvizacija komedije”.

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:

Đavo iz jagode je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…

Create in Residence 23. avgust 6800. Udruženje Krokodil i Nova Iskra predstavljaju program CREATE IN RESIDENCE u UK Parobrod Fijuk 29. januar 2016. Fijuk 2016: Sajam malih izdavača Slobodan Šnajder 19. januar 2016. Slobodan Šnajder u CZKD-u: Doba ekstrema, doba prevlasti ideologija Izložba Zorana Velimanovića 5. novembar 2015. Jedinstvena jednovečernja izložba u Galeriji fresaka ·