Beogradski Noćni Market
1. jul
PULS GRADA · aktuelno

Ukoliko ste zaboravili na pijace i kupovinu od domaćih proizvođača i svoje potrebe zadovoljavate isključivo u velikim supermarketima i tržnim centrima trebalo bi da znate da mali proizvođači sigurno jesu ako ne bolji od velikih, a ono svakako konkurentni.

Nakon što je prvi Beogradski noćni Market sa velikim uspehom održan nedavno na pijaci Bajloni, akcija se nastavlja, a ovoga petka žurka se premešta na Kalenić pijacu.

Na drugom marketu posetioce očekuje preko 100 novih izlagača iz oblasti restorana, zdrave hrane, delikatesa, pića, dizajna i umetnosti. Izlagači će se predstaviti na tezgama, a pijačne tezge biće raspoređene po tematskim ulicama.

Kalenić pijaca
Beogradski Noćni Market
Događaj na Facebooku

Dizajneri na drugom Beogradskom Noćnom Marketu su: Mesec i Zec – unikatni ručni radovi – čista magija, Koka&Karika, Dijana Malnar, Torbendzi, Handsome Bags, Vajlants handmade, Blejboj novčanici, Sklop, Škrabac, MAŠNE TIED UP, Gradski Kutak, Bowtie wooden style • Drvene leptir mašne •, JUST A REGULAR DESIGN, Quetzalcoatl WeaR, IVIĆ BIO SHOP, Studio Tufna, Sk8rings, Bubica, WEGGY, MamaMaya Corte Perfecto , Madera Dragana, SnowyS Art handmade , Klasa i još mnogi drugi…

Za potrebe održavanja manifestacije, pijaca će biti preuređena tako da se formira centralni trg sa binom. Za muzički program zaduženi je bend Đura i mornari, ulični svirači, capoeira grupa i DJ Brrrrkati. Cela pijaca će biti osvetljena novogodišnjom rasvetom.

Teslin vremeplov 18. jun 2016. Teslin vremeplov putuje u Niš cover5 3. decembar 2015. 9. Festival nauke na Beogradskom sajmu cover8 28. novembar 2015. Noć Reklamoždera i ove godine u Sava Centru cq5dam.web.16-9.12 25. septembar 2015. BASF Igralište za inovacije u Kombank Areni ·