RodHad u Drugstoreu
24. apr
PULS GRADA · clubbing

Ubedljivo najveće ime sa techno underground scene RØDHÅD (Dystopian) Berlin, nastupiće u beogradskom klubu „DRUG§TORE“. Retko ko sluša pravi techno zvuk nije čuo za ovog dj-a. Pojavio se ’90-ih godina, a počeo je tako što je organizovao male elektronske žurke na otvorenom u Berlinu. Iz čiste zabave. Vest o ovim, sada već kultnim žurkama, vrlo brzo se proširila izvan granica Berlina i same Nemačke.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
900
Događaj na Facebooku

Zvuk koji je on vrteo na tim žurkama, onaj pravi techno, postao je sinonim za underground. Rødhådove najpoznatije žurke su Dystopian, a on kao njihov glavni dj i domaćin nastupa u isključivo najboljim klubovima poput Berghain, Arena club, Tape… pa je na red došla i beogradska „techno katedrala“. Pre tri godine ovaj čuveni dj izdao je ploču Dystopian za svoju istoimenu muzičku etiketu, a pozitivne kritike su stigle od najboljih među kojima su Robert Hood, Jeff Mills, Marcel Dettmann, Ben Klock, Luke Slater, Laurent Garnier, Sven Väth i Dave Clarke.

Domaću podršku na ovoj sjajnoj žurci u petak pružiće dj-evi Filip Xavi i Kristijan Molnar. Ako ste željni pravog techno zvuka, ne postoji bolji trenutak da posetite „beogradsku techno katedralu“ i okružite se muzikom i ljudima koji dele vašu ljubav!

DJ Sam Paganini 4. april 2015. Sam Paganini: Omiljeni DJ Adama Beyera i Svena Vatha dolazi u Beograd Addison Groove 4. april 2015. „Mystic Stylez“ predstavlja ADDISON GROOVE Juju & Jordash 22. avgust 7200. Juju & Jordash (Amsterdam) LIVE! JTC u Drugstore-u 21. mart 2015. TECHNO DRUG§TORE: JTC & Tijana T · · · ·