Berlin u Beogradu
3. okt
PULS GRADA · clubbing

Četvrta sezona beogradske „techno katedrale“ otvara se u subotu 26. septembra, a samo sedam dana kasnije, za njene gramofone staće Tommy Four Seven pravo iz Berlina. Ovo će ujedno biti i njegov prvi nastup u našoj zemlji, a povodom svoje premijere pred klaberima omiljenog Drugstore kluba ovaj dj najavljuje nezaboravnu techno žurku do jutra.
Ovo je, prema rečima organizatora i prvi veliki andergraund događaj u Beogradu u novoj klupskoj sezoni!

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
Događaj na Facebooku

Tommy Four Seven je rođen u Velikoj Britaniji, ali je poput svih poštovalaca techno zvuka svoj rad ostvario u Berlinu. Kao producent radio je za muzičke etikete poput Stroboscopic Artefacts, a sada sarađuje sa kultnim Chris Liebingom i mnogim drugim značajnim imenima sa elektronske scene. Posvećen je radu na muzičkoj etiketi 47 i do sada je bio domaćin na 47 žurki u Arena klubu u Berlinu, a ovo će mu biti prvi domaćinski nastup u klubu Drugstore.

Domaću podršku će mu pružiti Filip Xavi, Kristijan Molnar, Stevie Whisper.


Marko Nastić 25. septembar 2015. Nastićeva poslastica: Old school techno sa vinila! Astral Projection 29. avgust 2015. Astral Projection u Barutani ove subote Outnumbered 23. jul 2015. Atraktivan muzički program 13. Summer3p festivala Lady Lee 11. jul 2015. Najseksepilniji evropski DJ ove subote u Bašti kod Juge · ·