Len Faki
19. jun
PULS GRADA · clubbing

Len Faki, jedna od ikona berlinske i globalne tehno scene, u petak (19.06) po prvi put dolazi u prestonicu Srbije kao specijlani gost povodom rođendana domaćeg DJ-a Speedyja. Faki je oduševljen što će napokon upoznati beogradsku publiku, pa je za premijeru pred našim klaberima obećao nekoliko novih traka, ali i da će na jedno veče atmosferu čuvenog Berghaina preseliti u Depo magacin!

Ono što redovno pokazuje po najvećim svetskim festivalima (Awakenings, Tomorrowland, Miami, Timewarp) ovaj prekaljeni tehno majstor i rezident čuvenog berlinskog kluba Berghain, koji praktično važi za nezvaničnu prestonicu andergraund zvuka, u petak će pokazati i u beogradskoj Barutani.

Depo magacin, Travnička 3
1500
Događaj na Facebooku

Ono što redovno pokazuje po najvećim svetskim festivalima (Awakenings, Tomorrowland, Miami, Timewarp) ovaj prekaljeni tehno majstor i rezident čuvenog berlinskog kluba Berghain, koji praktično važi za nezvaničnu prestonicu andergraund zvuka, u petak će pokazati i u beogradskom Depo magacinu. Kako kaže, veoma je srećan što posle toliko vremena ima priliku da prvi put dođe u prestonicu Srbije, posebno zbog toga što je čuo jako lepe stvari o beogradskoj publici.

„Od više kolega sam čuo da vaša publika uvek napravi sjajnu atmosferu i da je jedna od najfrenetičnijih i muzički najobrazovanijih pred kojima su imali prilike da nastupaju. Nadam se da će isto tako reagovati i na moj, malo tvrđi tehno zvuk, a ja ću dati sve od sebe da uzvratim istom merom. Tako da, očekujte pravo berlinsko andergrund tehno prženje u petak“, poručuje Faki.

Faki samo dva dana posle žurke izbacuje novu ploču za Ostgut ton, label čuvenog kluba Berghain. Ono što je posebno važno istinskim tehno zaljubljenicima, je da će ono će biti na vinilu. A kako je povod njegovog dolaska Speedyjev rođendan, onda je, kako kaže, bio red i da donese poklon.

„Kockice su se tako potrefile da mi je ovo prvi gig u Beogradu, ali i da dolazim na rođendan jednog od najtalentovanijih tehno DJ-eva u ovom delu Evrope. Zato sam odlučio da neke nove trake, koje će izaći na ploči nekoliko dana posle žurke, zavrtim baš u petak u Depu“, najavljuje Faki, inače vlasnik labela Figure, jedne od etiketa koja su praktično probile berlinski zvuk u svetu.

Uz Len Fakija će u petak 19. juna u Barutani nastupiti i slavljenik, DJ Speedy, koji će svojim setom zatvoriti žurku, dok će warm-up raditi beogradska tehno dama Kristina Lalić. Takođe, od danas važi nova cena karte za žurku i iznosi 1.190 dinara. Ulaznice će na ulazu u Depo magacin u petak koštati 1.500 dinara, a kapacitet kluba će za ovu priliku biti ograničen. Karte se mogu kupiti u DD tickets shop-u Strahinjića Bana 22, svim Win win radnjama širom zemlje, kao online putem DD ticketsa.

Dis-Patch i Drugstore na planini 13. jun 2015. DIS-PATCH&DRUG§TORE: Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki! Freemasons - DJ vikend 12. jun 2015. DJ vikend – Tom Novy i Freemasons u Beogradu Marinirani vinili u KcGrad 30. maj 2015. Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu Barutana techno otvaranje 8. maj 2015. Vodimo vas na veliko techno otvaranje „Barutane“ ovog vikenda