Bitipatibi koncert na Miksalištu
17. avg
KULTURA · muzika

Za BITIPATIBI, bend čudne istorije i biografije, priča se da je jedan od najtalentovanijih alternativnih sastava u regionu.
Njihov neobičan potez da odmah po objavljivanju debi albuma „Lešnici divlji“ naprave kreativnu pauzu bio je samo početak. Kada je album objavljen 2013. prihvaćen je kao jedan od najperspektivnijih, a od benda se očekivalo mnogo, naročito po pitanju koncertne promocije, koja je otpočela sa dve godine zakašnjenja, ili u pravi čas.
Energija koja se doživljava na njihovim retkim nastupima uživo teška je tema za objasniti i događaj koji je teško prepričati. Emocije koje izazivaju njihove pesme publika oseća uvek iznova i drugačije…
Pre nastupa benda Bitipatibi publiku će zabavljati eksperimentalni beogradski muzičar WoO.

Miksalište, Mostarska 5, Savamala
Mikser House
Događaj na Facebooku

Kako kaže Balkanrock: Lešnici divlji je album koji će vam sa svakim sledećim preslušavanjem otkriti poneki kutak koji niste opazili do tad, kako samo albumi vrhunskih zanatlija to umeju. A vreme će tek pokazati koliko Bitipatibi spadaju u tu kategoriju.

Miksalište u okviru Savamalskog kulturnog leta organizuje besplatan koncert grupe Bitipatibi u Mostarskoj 5. Ovog petka planirano je da svi fanovi benda Bitipatibi, kao i oni koji će to tek postati, zajedno uživaju u dobroj muzici i prijatnoj atmosferi koncerta na otvorenom.
Za sve ljubitelje alternativnog zvuka ovo će biti idealno „zagrevanje“ za još jedan vreli letnji vikend u prestonici.

cover3 17. avgust 4000. Nišvil – tradicionalni jazz festival i ove godine na Niškoj tvrđavi Ana Ćurčin, Rebel Star 6. avgust 2015. Koncert Rebel Star i Ane Ćurčin na Miksalištu Šabački letnji festival 6. avgust 2015. Sutra počinje Šabački letnji festival King Khan & The Shrines 4. avgust 2015. Koncertni spektakl: King Khan & The Shrines u Beogradu · ·