Bez buke u Rexu
19. jul
KULTURA · muzika

Kulturni centar Rex predstavlja novi koncertni koncept pod nayivom „Bez buke!“. Bendovi koji su spremni da iskoče iz svoje kože i pruže publici osvežavajuću koncertnu senzaciju već su se prijavili da postanu deo ovog nesvakidašnjeg programa. Osećanje bliskosti koje je kreirano specifičnim koncertnom atmosferom stvoriće utisak kao da bend nastupa u vašoj dnevnoj sobi, što će biti naročito ugodno ako volite bendove koji su do sada zakazani i najavljeni da sviraju u okviru programa „Bez buke!“. U aprilu će pred radoznalom publikom nastupati Žene Kese (9.april), Kralj Čačka (16. april) i Svi na pod ( 30.april). Bend ŽeneKese počeo je sa radom 2005. godine i od tada je izdao dva albuma: istoimeni debi „ŽeneKese“ (2009) i „Rado bih te sreo“ (2011), oba u izdanju izdavačke kuće Odličan Hrčak. Pesme ovog benda se nalaze još i na kompilacijama „ZdravoZdravoZdravo“ i „Pesme ispod pokrivača“. Posle više od dve godine nesviranja uživo, bend je ponovo aktivan. Singl „Leptir“ je trenutno aktuelan na radio stanicama.

Kc Rex, Jevrejska 16
Kc Rex
300
Događaj na Facebooku

Bend Žene Kese čine: Stefan Ikonić (vokal, gitara), Marko Mitrović (gitara), Davor Sopić (bas gitara) i Mladen Sopić (bubnjevi). Svratite u Kulturni centar Rex ukoliko su intimnost i strast vaša „šoljica čaja“, ako buku volite u srcu, ali i u glavi, ako znate zašto je ponekad ipak dobro i poželjno izgubiti kontrolu!

Kiza u Vračar Rocksu 19. jul 6400. Grupa Iskaz nastupa na festivalu Vračar Rocks! lisa hannigan 21. mart 2015. Beogradski irski festival: Koncert Lize Henigan i grupe Stray Dogg Damir Urban 21. mart 2015. Damir Urban sa „Četvorkom“ u Mikser House-u Orthodox Celts 17. mart 2015. Orthodox Celts u Domu omladine · · · · ·