Bjesovi
14. nov
KULTURA · muzika

Posle uspešnog humanitarnog koncerta održanog proletos na Vračar rocks festivalu, Bjesovi se vraćaju u Centar za kulturu Božidarac u petak, 14. novembra.

Već dve godine unazad Bjesovi publiku iznenađuju interesantnim obradama pesama izvođača iz regiona, pa će tako, osim dobro poznatih autorskih hitova izvesti i pomenute obrade, kojima su udahnuli novi život.

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 500 dinara.

Centar za kulturu „Božidarac“, Radoslava Grujića 3
Vračar Rocks
500
Događaj na Facebooku

U poslednje vreme su bili vrlo aktivni i snimili su još tri nove pesme – svoje viđenje hita Godine prolaze Momčila Bajagića Bajage, Užasno mi nedostaje Riblje Čorbe, na kojoj je gostovao Osman Ahmed iz Multietničke atrakcije, i pesmu sastava Tako, Probudi se, na kojoj je na klavijaturama gostovao Vasil Hadžimanov.

Pored Bjesova, na Vračar Rocks festivalu nastupiće i alt-rock sastav Nafta, predvođen Banetom S. Vukosavljevićem, pevačem kultnog subotičkog sastava Džukele.

Desetogodišnjicu postojanja Nafta će proslaviti sa beogradskom publikom! Najavljuju furiozni nastup, a posetioce Vračar Rocks festivala ,,počastiće“  odabranom set listom na kojoj će se naći i hitovi Džukela.

U Božidarcu nas u petak očekuje zvučna struktura na granici eksplozije, koju će već u 20 časova otvoriti nastup grupe Assasins.

Teofilovići 10. novembar 2014. Teofilovići i Miroslav Tadić nastupaju na Kolarcu KKN koncerti u Novom Sadu i Beogradu 26. jun 4000. Kanda, Kodža i Nebojša promovišu novi album u Novom Sadu i Beogradu Atheist Rap 26. jun 6800. Atheist Rap u Božidarcu Xiu Xiu 6. novembar 2014. Xiu Xiu nastupaju u Domu omladine ·