Bojan & Vasil - pijanistički duo
1. feb
KULTURA · muzika

Pijanistički duo, Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, ukrstiće klavire po prvi put i održati sasvim atipičan koncert na Kolarcu. Ova dva najblistavija predstavnika mlađe afirmisane generacije jazz muzičara, koji su postavili standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike. Za ovaj premijerni nastup na Kolarcu, Hadžimanov i Zulfikarpašić brižno su odabrali repertoar sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike. Povodom koncerta akteri spektakla i sjajni pijanisti su izjavili: „Radujemo se putovanju kroz razne muzičke predele i zajednička najskrivenija i najprefinjenija osećanja.“ Ulaznice za VIP mesta koja će se ovom prilikom nalaziti na samoj bini, mogu se kupiti na blagajni Kolarca po ceni od 1.700 dinara.

Zadužbina Ilije M. Kolarca, Studentski trg 5
Kolarac
1300
Događaj na Facebooku

Ovo muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici, u toku kojeg će im se na sceni pridružiti poznati, domaći DJ tandem Rahmanee & Uce, što će ovaj koncert učiniti posebno zanimljivim.

LP Duo 24. januar 2015. LP Duo: Nakon Karnegi hola ponovo pred beogradskom publikom ana popović 23. januar 2015. Ana Popović nastupa u Mikser Houseu Hype bend - humanitarni koncert pomoći 22. januar 2015. Humanitarni koncert za Gagu Lee na Vračar Rocks festivalu Helena Hauff 19. jul 5600. Helena Hauff u klubu Drug§tore · · ·