Favela splav
25. jun
U VAZDUHU · grad

Braću Trifunović nije spojio samo „Burek“, novi film Vladana Nikolića koji aktuelno gledamo u bioskopima, već ih je spojila i vrela beogradska noć! Sergej i Bane Trifunović će direktno sa bioskopskog platna sići na reku, na splav Favela, i u subotu, 25. juna, napraviće žurku na kojoj će okupiti i Beograđane i sve prestoničke goste.

Burek je pozitivna stvar koja spaja ljude, koju svi delimo, koja povezuje i Grke i Srbe i Turke…

„Masno“ inspirisani, Sergej i Bane Trifunović će tu univerzalnu ideju zajedništva preseliti na reku – ove subote na Favelu, splavu pod kojim se ujedinjuju i Sava i Dunav!

Splav Favela, Savski kej
Splav Favela
200
Događaj na Facebooku

Beograđane i goste Beograda kojih ima sa svih strana sveta, odvešće na nezaboravni muzički safari – na put kroz svo šarenilo i bogatstvo muzike, kroz muzičke pejzaže od fanka, hausa do soula i sirovih divljina rokenrola!

Krilate pesme 24. jun 2016. „Krilate pesme“ u tramvaju „dvojka“ Čitam Čitaš 18. jun 2016. Počinje četvrti festival knjige ČitamЧиташ Beogradski Noćni Market 17. jun 2016. Beogradski Noćni Market Favela ponovo počinje sa radom (foto: Marko Ostojić) 3. jun 2016. Otvaranje Favele: Beogradska oaza na vodi uz Bebi Dol · · ·