Stanton Warriors
7. feb
PULS GRADA · clubbing

Momci koji su napravili neke od najboljih žurki u istoriji beogradskog klabinga ponovo dolaze u našu prestonicu! Engleski DJ duo Stanton Warriors nastupiće u beogradskom klubu “Dot” u petak, 7. februara i doneti još jednu žurku za pamćenje. Trenutna cena ulaznica u pretprodaji iznosi 800 dniara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Dot, Francuska 6
800
Događaj na Facebooku

Od kako je kompilacija Stanton Sessions 2001. godine osvojila mnogobrojne svetske nagrade, energični duo Stanton Warriors zakucao je svoje mesto u svetskom vrhu producenata elektronske muzike. Njihove trake obojile su najveće žurke i festivale širom sveta – od napuštenih magacina u Londonu, brodskih žurki u Majamiju, skrivenih rejvova po Detroitu pa sve do glavnih bina na festivalima Glastonbury, Burningman, Ultra, Coachella i našem Exit festivalu. U proteklih 15 godina, bristolski tandem izdavao je za XL Records, Fabric, Cheap Thrills, Central Station i Universal, a poznati su i po klupskim remiksima za Daft Punk, Fatboy Slima, MIA i Gorillaz. Zapanjujuća produktivnost i kvalitetni ritmovi stvorili su mnogobrojne fanove Stanton Warriors-a, a eksplozivni setovi – nezaboravne žurke! Baš takva jedna žurka čeka Beograđane u subotu, 7. februara u klubu Dot, gde će duo Stanton Warriors nastupiti uz domaću podršku u sastavu Iron, Worke i Necone. Prvih 50 ulaznica po ceni od 700 dinara je već rasproadato – ali naredni kontigent od 50 ulaznica po ceni od 800 dinara još uvek je u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Aleksander Kovalski 31. januar 2015. Raj za klabere: Kovalski pod novim imenom otvara Andergraund na jedno veče Frivolous-poster-web 22. jul 9200. Frivolous nastupa u Kulturnom centru Grad Drugstore prvog januara 1. januar 2015. Prvi januar u klubu Drug§tore The Locals 31. decembar 2014. The Locals: Udružena alternativna scena Beograda na dočeku nove 2015.