Poster ulaznice 50x70
8. jun
U VAZDUHU · nagradne igre

City Magazine, u saradnji sa organizatorima najvećeg tehno spektakla u regionu, deli ulaznice za mega rejv na otvorenom! U pitanju je veliki festival elektronske muzike Dance Park, koji traje 2 dana – od 8. do 9. juna na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji.

Ovaj događaj okupiće 30 najaktuelnijih svetskih i domaćih DJ-eva, među kojima su: Umek, Ten Walls, DJ Oxia, Reinier Zonneveld, Petar Dundov, Concrete DJz, Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Aleksandra Duende, Peter Portman, Space Motion, Teo Trunk, Tijana Kabić, Wet Dreams ekipa, TKNO i mnogi drugi. Samo oni najbrži dobiju karte za festival.

Oni koji ne osvoje besplatne ulaznice, mogu na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem njihovog sajta da nabave dvodnevne ulaznice i rezervišu prevoz.

do
Fashion Park Outlet centar, Inđija
Raveolution, Green Love Festival
990 RSD, 1690 RSD
Događaj na Facebooku

Kako do karata?

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici lajkujtete i šerujete ovaj članak, a nakon toga vaše ime i prezime, ostavite ispod u komentarima na tekst. Dobitnici će karte moći da preuzmu na ulazu na festival, 8. juna uz ličnu kartu.

Iza festivala stoje beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki. Ovaj jedinstveni muzičko-scenski događaj pružiće posetiocima najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijske izvođače, a tu je i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada.

· · ·