Hotel u Budvi
14. okt
PULS GRADA · sport&rekreacija

Joga vikend nudi posebno prilagođene dnevne programe za postizanje savršene ravnoteže između vašeg uma, duha i prirode. Pobegnite od svakodnevnice i iskoristite priliku za opuštanje nakon naporne radne nedelje. Uživajte u Budvi, kombinaciji mediteranskog pejzaža, istorije i kulture južnog dela Jadranske obale, jogi, zdravoj hrani i elegantnom Hotelu Budva.

Jogu vodi Nina Lazić, poznati sertifikovani yoga master transformacione i integralne hatha joge, osnivač jogaportal.com. Da biste mirno plovili vodama joge potrebno je da vas usmerava i uputi neko ko je tuda već prošao i zna kako da savlada prepreke koje naiđu na putu. Program je namenjen početnicima, kao i onima koji već praktikuju jogu u svakodnevnom životu.

Smeštaj je u Hotelu Budva 4*, novoizgrađenom hotelu na odličnoj lokaciji u srcu Budve. Nalazi se na glavnom šetalištu, tik uz more i u neposrednoj blizini Starog grada i gradske marine. Udaljen je oko 30 minuta od tivatskog aerodroma, dok je sa aerodroma u Podgorici potrebno oko sat vožnje.

do
Hotel Budva, Crna Gora
Joga Portal
15.000
Događaj na Facebooku

Sve informacije i rezervacije moguće je dobiti na mejlu: ninalazicyoga@gmail.com

Program:

Petak | 14.10. | Smeštaj u 14h. Joga 17 – 19h. Noćenje
Subota | 15.10. | Joga 9 -10.30h. Slobodno vreme. Joga 17-18.30h. Noćenje
Nedelja | 16.10. | Joga 9 – 10.30h

prevoz o sopstvenom trošku | mogućnost organizovanja grupne avio karte

Grčki joga učitelj 9. oktobar 2016. Poznati grčki instruktor joge dolazi u Beograd Color trka broj 2 8. oktobar 2016. Druga Tikkurila Color RUNNING trka s bojama Košutnjak 21. maj 2016. Košutnjak Challenge Race: Najzabavnija trka s preponama Ženska trka adidas 14. maj 2016. #WHYIRUNBelgrade: Prva adidas ženska trka u Srbiji ·