Ce&Ha sajam
1. okt
U VAZDUHU · tech/web

Ce&Ha sajam, najveći regionalni sajam računara, elektronike i kućnih aparata, održaće se ove godine od 1. do 4. oktobra u halama 1 i 1a Beogradskog sajma. Više od 30.000 posetilaca iz Srbije i okolnih zemalja imaće priliku da, po uzoru na najveće svetske manifestacije istog tipa, poput CES-a u Las Vegasu, IFA-e u Berlinu i CeBit-a u Hanoveru, upozna tehnološke inovacije i pritom se sjajno zabavi. Ce&Ha sajam je “skockan za posetioce” u izlagačkom i prostoru namenjenom zabavi gde će više od 50 izlagača predstaviti najatraktivnije uređaje koji su svetsku promociju imali u 2015. godini, ali i na tek završenom IFA sajmu u Berlinu.

Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14
Događaj na Facebooku

Pred posetiocima će se naći najsavremeniji televizori velikih dijagonala ekrana, ravni i zakrivljeni, kao i 3D i 4K UHD TV formata. Biće tu i najnovijih mobilnih telefona, tableta i laptop računara. Pod okriljem Ce&Ha sajma predstaviće se i proizvođači kućnih aparata. Biće izloženi najsavremeniji klima uređaji, kompletan asortiman bele tehnike, kao i aparati za negu tela. Zanimljivo će biti i na štandovima gde će profesionalci, poput kuvara i frizera, demonstrirati mogućnosti ovih aparata.

Jedan od primarnih ciljeva Ce&Ha sajma je da se posetiocima približe nauka i tehnologija, kao i da se podstakne kreativnost kod mladih. U Hali 1a, u prostoru namenjenom edukaciji, oko 20 izlagača će promovisati nauku, ali i tehnološka dostignuća poput 3D štampe. Posetioci Ce&Ha sajma moćiće i da prođu kroz istoriju uređaja bez kojih ne možemo da zamislimo svakodnevni život, poput telefona i računara.

Ce&Ha će, osim izložbenog, imati i prodajni karakter, u saradnji sa najvećim distributerima i prodajnim lancima, ali po znatno nižim cenama od onih u prodajnim objektima.

sajam tehnike 11. maj 2015. 59. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća Dan internet domena Srbije 10. mart 2015. DIDS 2015 – U kom si internet filmu? Wireless Media predstavlja WM APP BUILDER 16. jul 0400. Wireless Media predstavlja WM APP BUILDER Sajam tehnike 12. maj 2014. Počinje Sajam tehnike u Beogradu