20170510_154009
16. maj
KULTURA · knjige

Jedinstven i sasvim drugačiji od drugih, Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16. do 20. maja u samom srcu Beograda.

Mesto koje poslednjih godina intenzivno oživljava – Čumićevo sokače, tokom ovih pet prolećnih dana postaje interaktivan izložbeno-prodajni prostor gde će se naći knjige svih relevantnih domaćih izdavača uz jedinstveni popust od 20%, a sve to pod sloganom „Čitaj, budi Čovek, dođi u Čumić na ČBF!“.

Kao jedna od tema ovogodišnjeg Festivala izdvaja se „Tvoj(a) T-shirt“ gde će se na jednom mestu okupiti kreatori unikatnih majica kao autentičnog modnog detalja za proleće i leto.

do
Čumićevo Sokače, lokal 19
Makart Store
Događaj na Facebooku

U sklopu Festivala svakog dana se održava nekoliko tribina i razgovora na različite teme iz oblasti književnosti i umetnosti uopšte, a od ove godine priređuju se i „svirke na krovu“, što celom ovom dešavanju pod otvorenim nebom daje posebnu dimenziju.

Još jedan od noviteta je i „crvena zona ČBF-a“ gde će posetioci moći da izaberu 5 knjiga iz široke ponude po ceni od svega 995 dinara! Pripreme su uveliko u toku, a sve najave i akcije pre samog početka Festivala možete pratiti na www.makart.rs .

page-molijer 14. maj 2018. Molijerovi dani u Francuskom institutu Ju Nesbe dolazi 7.maja 7. maj 2018. Ju Nesbe dolazi u Beograd 7. maja! Moderna vremena 3. maj 2018. Promocija prvog broja časopisa „Moderna vremena“ FCS promocija Mikanove knjige 26. april 2018. Promocija knjige “Češka škola u raljama soc-neorealizma” ·