Crvi
7. feb
KULTURA · muzika

U subotu, 7. februara publici će se u KC Gradu predstaviti uzbudljivi novi beogradski četverac – grupa Crvi uz goste iz Skoplja mladi bend Foolish Green.

KC Grad, Braće Krsmanović 4
300
Događaj na Facebooku

Crvi postoje oko godinu dana, iza sebe imaju tek četiri živa nastupa i jedan su od najboljih neotkrivenih bendova u gradu za koji rok novinar i radijski autor i di-džej Žikica Simić između ostalog kaže „Muzika Crva je put ka nečemu primalnom i rudimentarnom. Crvi su odličan bend, originalnog izraza, koji je nedostajao beogradskoj rok sceni.“

Foolish Green je moderno, ajvarom predozirano beatlesque iskustvo koje divno komunicira sa publikom servirajući svoju muzičku trpezu rok end rolovanu energičnim singlovima.

Foolish Green je makedonski bend koji je svoje prvo izdanje Escape poklonio svetu 2013. u jednočlanoj formi sa komrilarom Nenadom Stefanoskim na čelu, koji je ubrzo nakon albuma prvenca okupio vrsnu bandu od 6 muzičara koji mu se pridružuju na turneji u 2014. i 2015.

Bend stvara zvuk koji odlično spaja psihodelični pop i rokenrol začinjavajući ga raznim muzičkim uticajima sa svih strana.

Bojan & Vasil - pijanistički duo 1. februar 2015. Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov na sceni Kolarca Obojeni program 24. januar 2015. Drug§tore concert: Obojeni program LP Duo 24. januar 2015. LP Duo: Nakon Karnegi hola ponovo pred beogradskom publikom ana popović 23. januar 2015. Ana Popović nastupa u Mikser Houseu