Dan umetnosti u instituciji "Đuro Salaj"
24. avg
KULTURA · art

Umetnička škola ’’Đuro Salaj’’ 14. novembra od 16 do 19 časova organizuje javne časove umetnosti u prostorijama Centra za obrazovanje u Nemanjinoj 28. Novac prikupljen od prodaje karata namenjen je Prihvatilištu za decu, u okviru projekta ’’Pobedi za decu Prihvatilišta’’.

do
Đuro Salaj, Akademija 28, Nemanjina 28
Umetnička škola "Đuro Salaj"
200
Događaj na Facebooku

Svi ljubitelji umetnosti moći će da učestvuju u likovnim i dekupaž radionicama za decu i odrasle, da se oprobaju u izradi nakita, modnih detalja i kostima, prisustvuju mini baletskom koncertu i pozorišnoj predstavi za decu.

Kreativne radionice održaće i autorke bloga Mogu ja to sama, koje će predstaviti tehnike samostalne izrade i ukrašavanja predmeta (DIY).

 

Samom kupovinom karte posetioci učestvuju u nagradnoj igri i stiču mogućnost osvajanja zanimljivih nagrada. Cena ulaznice je 200 dinara za odrasle i 100 dinara za decu.

Biljana Cincarević 5. novembar 2015. Izlozba „BACK TO BASICS“ Biljane Cincarevic Belgrade Raw 2. oktobar 2015. Otvaranje izložbe “Vienna/Serbia RAW – Naše nove komšije” Vojislav Perović - Sveti Stefan 19. septembar 2015. Promocija monografije o radu slikara i grafičara Vojislava Perovića Queer Salon u Kc Grad 14. septembar 2015. Queer Salon: Otvaranje izložbe „sTERORtipi“