Dasha Rush
7. mar
PULS GRADA · clubbing

Dasha Rush, lepotica za gramofonima nastupa u Beogradu, 7. marta, u klubu Drugstore. Domaća podrška, na ovom dugoočekivanom, pravom rejvu u Beogrradu, su Filip Xavi i Pharmacist.
Njen sjajan minimal-techno set i energija ostali su „urezani“ u zidove ove underground kupole kod Pančevačkog mosta… U subotu se vraća za jedan od svojih najdražih mix pultova i najavljuje još bolju žurku nego prošle godine: „Samo su vam potrebne uši“!

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
400
Događaj na Facebooku

Dasha Rush je rođena u Moskvi, ali najviše vremena provodi na relaciji Pariz – London – Japan, radeći kao tehno producent, DJ i umetnica. Njen prvi live nastup bio je deo izložbe u galeriji. Koristila je zvučne instalacije uz pozorišnu koreografiju sa ciljem da istraži emotivne i tehnološke aspekte elektronske muzike.

Vodi svoje izdavačke kuće Fullpanda i Hunger to Create. Prvo techno izdanje na Fullpanda imalo je značajan uspeh, i našlo se u top chartovima najboljih techno DJeva. Godine 2006. izdaje debitantski album Forms Ain’t Formats. Ne prestajući sa eksperimentima 2009. objavljuje svoj drugi album I Run Iron I Run Ironic na etiketi Hunger to Create. U januaru 2010 izdaje na legendarnoj etiketi Sonic Groove records, Sonic State EP sa 3 treka koji se mogu opisati kao mračni, futuristički, industrijalizovani bass techno. Krajem 2010. Dasha pokreće novi projekat LADA u saradnji sa  Larsom Hemmerlingom iz Berlina. Usledio je Unspoken EP… Dashin zvuk postao je sinonim za novu dekadu techno zvuka.

Hernan Cattaneo 27. februar 2015. Hernan Cattaneo stiže u Beograd 27. februara FlexFab 27. februar 2015. FelxFab nastupa u klubu Drug§tore Crackboy u KC Gradu 14. februar 2015. Crackboy zabavlja zaljubljene Happy people 14. februar 2015. Rođendan DJ ekipe Happy People u klubu Drugstore