Dečji dani kulture
20. apr
PULS GRADA · deca

Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi i ovog aprila organizuju Dečje dane kulture pod sloganom „U igri sa knjigom“, manifestaciju posvećenu deci. Ova zanimljiva manifestacija sastavljena je od brojnih radionica, druženja sa piscima, popusta na izdanja za mališane i pozorišnih predstava, a sve u cilju da se deci približi knjiga i čitanje.

Edukativna, sjajno ilustrovana i sadržajem bogata izdanja za decu čine ediciju Mala laguna. Pored klasičnih i savremenih priča i slikovnica, posebno negujemo književnost domaćih autora. Kako je od izuzetne važnosti mališanima u ranom uzrastu približiti knjigu, Laguna objavljuje izdanja koja su dobra za podsticanje čitanja, od najmlađeg uzrasta do vrhunskih savremenih romana za decu i mlade. U svemu tome pravimo dobar balans između klasičnog i originalnog kada je reč o vizuelnom izgledu knjiga, a važno je da napomenemo da su knjige iz edicije Mala laguna pre svega izuzetnog kvaliteta i pristupačne najširoj publici.

do
Knjižare Delfi, Srbija
Laguna

Ove godine u okviru Dečjih dana kulture družićemo se od 20. do 22. aprila. U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu, Smederevu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade, dok će u knjižari u SKC-u biti organizovan raznovrstan program.

13. Kids Fest 1. novembar 2017. 13. KIDS FEST: Jesenja filmska čarolija za najmlađe IMG_8713 9. jun 2017. Zaštita dečije kože je zalog za budućnost cover festival sonjavko 28. maj 2017. 3. Festival šonjavka Dečji sajam u Beogradu 5. maj 2017. XIX Dečji sajam u Beogradu · · ·