šonjavko
4. dec
PULS GRADA · deca

Dečji „Festival šonjavka i šteberke“, nastao po najpopularnijim dečijim serijalima knjiga „Dnevnik šonjavkaʺ i „Dnevnik štreberke“. Na nezaboravnom druženju, decu će zabavljati animatori i glumci iz glumačkog studia „Bis“, a očekuje ih zabava, kvizovi, edukativne igre, crtanje, pokloni i još mnogo toga!

Otkrijte zašto je „Dnevnik šonjavkaʺ najpopularniji roman u stripu zbog kojeg su milioni dece širom sveta počeli da čitaju. „Dnevnik šonjavkaʺ nije klasičan strip, ali ni knjiga, već nešto između, tačno po meri današnjeg deteta. Brz, dinamičan i duhovit, „Dnevnik šonjavkaʺ sadrži puno ilustracija i gegova koje s tekstom čine štivo koje nepogrešivo privlači pažnju dece a savremeni, inteligentni humor, naročito je privlačan deci u ranom pubertetu.

Junak ovog serijala je dečak Greg Hefli koji na svom putu odrastanja nailazi na mnogobrojne prepreke. Greg nije savršen već običan dečak, sa uobičajenim problemima, a zbog načina na koji opisuje svoje dogodovštine, knjiga je podjednako zabavna i odraslima.

Avanture ovog neobičnog dečaka pomogle su milionima dece da se identifikuju s njim i shvate da je svako poseban na svoj način.

do
Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser House
150 rsd

Ovaj serijal je izdat u preko 30 zemalja, a snimljena su tri filma, a trenutno se snima četvrti, koji će se bazirati na devetom nastavku Dnevnik šonjavka 9 – Dugo putovanje koji možete očekivati u izdanju Derete oko Nove godine. Odmah pošto je objavljen, 2007, Dnevnik šonjavka je postao najčitanija dečja knjiga u Americi, a ubrzo i u ostalim delovima sveta. Do sada, izdavačka kuća Dereta objavila je sedam nastavaka Dnevnik šonjavka, a u pripremi su i ostali.
Uz „Dnevnik štreberke“ klinci imaju priliku da zavire i u dnevnik jedne devojčice.

Niki Maksvel je četrnaestogodišnjakinja koja pokušava da se prilagodi novoj okolini, školi i društvu. Kada počne da beleži svoje dogodovštine u dnevnik i uposli kreativnost i smisao za humor, shvatiće šta je (i ko je) stvarno kul.

Prijava: putem Fejsbuk grupe Dnevnik šonjavka fan-klub ili na telefon 063 311 947

Napomena: broj mesta  je ograničen.

 

mali kuvari 19. novembar 2016. Festival zdrave i pravilne ishrane dece „OD PRVOG OBROKA“ Kids Fest 23. oktobar 2016. 12. Dečiji Filmski festival – KIDS FEST 10531474_979044985445370_2890282271635309175_o cover 14. oktobar 2016. 18. Polimark Dečji sajam Tomislav Kuljiš 25. mart 2016. Predavanje i radionica: Uticaj radnog razvoja na formiranje ličnosti · · · · · · · · · · ·