Denis Katanec
10. jan
KULTURA · muzika

Popdepresija, Kišobran i Zaokret nastavljaju sa koncertnim poslasticama i dovođenjem hrvatskih bendova i kantautora u Kulturni centar Grad. Ovog puta u pitanju je Denis Katanec, beskrajno talentovani kantautor na čelu bendova Felon i Denis Katanec OKanagan LTD koji nam dolazi u subotu, 10. januara od 21 čas naoružan samo gitarom i glasom, a bendovski nastup očekujte u mesecima koji dolaze.

KC Grad, Braće Krsmanović 4
Pop depresija
300
Događaj na Facebooku

Denis Katanec, prvi autor u ovom serijalu u 2015. godini, predstavlja divan poklon svim ljubiteljima folk/amerikana zvuka koji bi se na srpski možda žanrovski mogao najbolje prevesti kao muzika za njihanje, ljubljenje, ljuljanje i plakanje.

Pored Denisa predstaviće se i novi beogradski bend Triko!

Triko je četvoročlani sastav iz Beograda nastao 2013. godine, a čine ga Boris Milanović, Dragan Mihajlović, Marija Đorđević i Milan Bukejlović. U njihovoj muzici prepoznaju se brojni uticaji iz bogate arhive nezavisnog rokenrola: indie pop, post-rock, post-punk… Proteklu godinu Triko  je završio na najbolji mogući način, objavili su svoje prvo izdanje, EP i to na 10″ vinilu.

Darkwood Dub - fotograf Aleksandar Ilic 2. januar 2015. Maratonski novogodišnji koncert grupe Darkwood Dub KKN - prvojanuarski koncert 1. januar 2015. Tradicionalni prvojanuarski nastup KKN: Dobre stvari nikad ne prestaju Nova godina Mikser House 31. decembar 2014. NYE 2015: Everybody in the (Mikser) House! Zemlja gruva u Festu 31. decembar 2014. Zemlja gruva za Novu godinu u klubu FEST