Devendra Banhart
14. jan
KULTURA · muzika

Utorak koji je ispred nas neće biti običan dan kada je muzički život Beograda u pitanju. U goste nam dolazi ni manje ni više nego Devendra Banhart!

do
KC Grad, Braće Krsmanovića 4
KC Grad
500
Događaj na Facebooku

Guru žanra koji su mnogi nazvali New Wierd America dolazi u Beograd upravo kada njegova prekookeanska saradnja sa beogradskim autorom Stray Doggom u vidu pesme Time postaje pravi hit.

Ovoga puta, imaćemo priliku da upoznamo Devendru kao DJ-a i kroz ovo veče zamišljeno kao jedno muzičko druženje čujemo koje to pesme inspirišu i zabavljaju ovog vrsnog umetnika. Biće zanimljivo i čuti muzički ukus beogradske zvezde u usponu – Stray Dogga, a ovom dvojcu će se pridružiti i još jedan zanimljiv lik sa lokalne scene – Jackie Dagger. U svakom slučaju spremite se za nešto posebno i očekujte neočekivano.

Ograničen broj karata po ceni od 500 RSD biće pušten u prodaju u ponedeljak u 16 časova u Kulturnom centru Grad.

Gudači Sv Đorđa 13. januar 2014. Robi Lakatoš i Gudači Svetog Đorđa na Kolarcu Deca apokalipse 10. januar 2014. Vračar Rocks: Deca apokalipse, Ućuti pas i Itch Rambo Amadeus 4. januar 2014. Rambo Amadeus & Two Winettous u Klubu Gun Darkwood Dub 2. januar 2014. Darkwood Dub u Mikseru ·