Dis-Patch i Drugstore na planini
13. jun
PULS GRADA · clubbing

Poslednja u nizu promotivnih žurki u klubu „Drugstore“ za nov muzički događaj +++ (PlusPlusPlus), u saradnji sa kolektivom DIS-PATCH, biće održana ove subote. Za sve one koji vole techno, deep i electronic dobra vest jeste da će posetioce u okviru DEEP WOODZ-a zabavljati Makaton + Rodz-Konez + live + London UK, Theorist OFC + PapaMaman + DJ + Lyon FR. Dok će domaću DJ podršku publici pružiti Lag + Mord + DJ + Novi Sad SRB, Filip Xavi + Sonntag Morgen + DJ + Beograd SRB. Kolektiv Dis-patch najavljuje svoju novu produkciju „+++“ (PlusPlusPlus) u saradnji sa klubom „Drugstore“. Reč je o prvoj žurci u nizu, koja će biti održana od 3-5. jula na planinskoj lokaciji južno od Beograda. Iako svojim formatom ukazuje na novu festivalsku produkciju Dis-patch-a, organizatori insistiraju da PlusPlusPlus (+++) nije još jedan novi festival, već jedinstveni događaj i muzičko iskustvo u trajanju od 48 sati koji će biti realizovan kroz saradnju Dis-patch kolektiva i kluba Drugstore. Ali pre toga svratite u klub Drugstore ovog vikenda!

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
400
Događaj na Facebooku

Ove subote, među mnogobrojnim gostima biće i Steve Bailey poznatiji kao Makaton koji se techno muzikom bavi još od 1998. Dva njegova izdanja objavljena su za etiketu koja je objavljivala i muziku čuvenih Regis, Inigo Kennedy, Female, The 65D Mavericks i Fumiya Tanaka. Makaton je takođe objavio dva albuma na Token etiketi, njegova muzika je obožavana i hvaljena ne samo od obične publike već i od muzičkih magova poput – Jeffa Millsa, Surgeona, Davea Clarkea i Jamesa Ruskina.

Ne zaboravite da od 3. do 5. jula, na lokaciji koja će biti prilagođena za održavanje nesvakidašnjeg muzičkog događaja u prirodi, pogledate preko 20 domaćih i nekoliko izabranih inostranih izvođača!

Freemasons - DJ vikend 12. jun 2015. DJ vikend – Tom Novy i Freemasons u Beogradu Marinirani vinili u KcGrad 30. maj 2015. Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu Barutana techno otvaranje 8. maj 2015. Vodimo vas na veliko techno otvaranje „Barutane“ ovog vikenda Ozric Tentacles 18. avgust 7600. Ozric Tentacles prvi put u Beogradu · · ·