Andreas Gehm
21. nov
PULS GRADA · clubbing

Za sve ljubitelje techno zvuka, velika i radosna vest dolazi iz kluba Drugstore gde će se ovog vikenda održati prva velika acid techno žurka u ovoj klupskoj sezoni u Beogradu. Na mesto „zločina“ dolazi Andreas Gehm, jedan od vodećih nemačkih acid DJ-eva, a nastupiće u subotu. 21. novembra. Ovo je ujedno i njegov prvi nastup u prestonici, a domaću podršku pružiće mu Vitanov, Izorgor i Lost in the Sound.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Drugstore
Događaj na Facebooku

Andreas Gehm je nemački producent poznat i po imenima Elec Pt. 1, The Minister, Trajical Bitch, Pukemaster Gehm. On je omiljeni producent Helene Hauff. Andreas je jedan od ključnih predstavnika acid elektonske scene. Do sada je imao izdanja za Jamall Moss’ Mathematics, Guy Tavares’ Bunker Records, TLR’s Crème Organization, Beta Evers’ Kommando 6, Composite Profuse’s Minimal Rom… Didžejingom je počeo da se bavi pre deset godina, a danas je vlasnik muzičke etikete Cologne Underground.

Andreas Gehm svoje setove opisuje kao kisele: „Moji live setovi su 70 odsto do 100 odsto kiseli. Radi se o zvuku koji slušam od svog puberteta, pa je postao deo mene. Acid još uvek zvuči sveže, jer je sirov i čist”, rekao je Andreas. Za žurku u beogradskoj techno katedrali je najavio novo iskustvo za sve one koji se ne plaše da istražuju muziku.


Kc Grad Ewoks i Tamarinsky 31. oktobar 2015. LYDMOR & BON HOMME (WhoMadeWho) nastupaju za vikend DJ Blawan 17. oktobar 2015. Techno Saturday: Dj BLAWAN prvi put u Beogradu Dance 4 Manya 16. oktobar 2015. Klub Dot se pridružuje akciji “Dance 4 Manya” Banda panda rođendan 13. oktobar 2015. Kolektiv Banda Panda slavi 5. rođendan · ·