Freemasons - DJ vikend
12. jun
PULS GRADA · clubbing

Leto je pravo vreme za osvežavajuće DJ nastupe na otvorenom, a čak dva muzička specijaliteta planirana su ovog vikenda u Baogradu. Gostujući DJ-evi popularne „Bašte kod Juge“ ovog petka i subote, biće Tom Novy i Freemasons, a ovo je jedinstvena prilika da se ovako velika imena muzičke scene mogu čuti tokom jednog vikenda na jednom mestu. „Bašta kod Juge“ se nalazi na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14 časova hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija.

Bašta kod Juge, Zemunski kej
Bašta kod juge

Tom Novi je autor mnogobrojnih klupskih hitova poput Take it, Now or Never, Without Your Love i Your Body, sa kojim je dospeo i na 10. mesto Britanske liste singlova. Radio je remikse i producirao muziku za umetnike među kojima su Jimmy Sommerville, Snap, Ludacris, Sonique i mnogi drugi. Zahvaljujući uvek svežem pristupu, Novi je uspeo da ostane na vrhovima top lista dens muzike i nastupao je u svim većim evropskim klubovima i na festivalima, uključujući i nezaobilaznu Ibicu. Publika u Srbiji ga, osim po klupskim gostovanjima, zna i po ućešću na Dance Areni na Egzitu.

Ovog petka, Novi će po prvi put nastupiti za DJ pultom Bašte kod Juge, a već sutradan Freemasons dolazi na isto mesto. Oni koji u subotu budu bili gosti Bašte kod Juge imaće priliku da uživo vide i čuju kreativnu snagu koja stoji iza hitova poput Rain Down Love, When You Touch Me i remiksa pesme Work zvezde Kelly Rowland.

Marinirani vinili u KcGrad 30. maj 2015. Marinirani vinili u pikantnom francuskom sosu Barutana techno otvaranje 8. maj 2015. Vodimo vas na veliko techno otvaranje „Barutane“ ovog vikenda Ozric Tentacles 24. avgust 7600. Ozric Tentacles prvi put u Beogradu RodHad u Drugstoreu 24. april 2015. Berlin techno u Beogradu: RODHAD u klubu DRUG§TORE · · ·