Dječaci
4. mar
KULTURA · muzika

U Božidarcu će se u petak, 4. marta, definitivno nositi ,,Bile starke“, a koncertnom salom će se širiti dječački ,,Miris“ Splita…
A kako zahvaljujući Dječacima ,,svaka pisma o Dalmaciji postane hit“, biće tog 4. marta na Vračar Rocks festivalu veče puno hitova i pozitivne energije – žurka puna specifičnog dalmatinskog humora, koji će nam pravo u lice, samo njima svojstvenim ,,oštrim jezikom“, isporučiti Dječaci!

Centar za kulturu Božidarac, Radoslava Grujića 3
600/800
Događaj na Facebooku

Nakrcali su DJEČACI letos Beer Garden, nakon čega je publika iščekivala njihov ponovni celovečernji koncert u Beogradu. A evo šta pripremaju za svoj prvi nastup u Centru za kulturu ,,Božidarac“:

,,Nismo baš preuživljeni u najave koncerata, al’ smo još uvijek uživljeni u koncerte i energiju koju stvaramo i doživljavamo zajedno s publikom. Zna se dogodit da usred koncerta improviziramo nešto šta više nikad neće bit odsvirano ili otpjevano i volimo mislit da je to ono što nas razlikuje od ,,velikih“ profesionalnih bendova koji odrade čitav nastup po uigranoj i već viđenoj šabloni. Pozdrav svima i vidimo se u Božidarcu!“ poručuju Dječaci pred povratak u Beograd. Konkretno. Iskreno.

Hladno pivo 19. jun 0400. Koncert Hladnog Piva u Beogradu Vatra Just Blaze 19. februar 2016. VATRA 5. rođendan: JUST BLAZE (USA) – vodimo vas na ovu žurku Jarboli, foto: Srđan Veljović 18. februar 2016. Besplatan koncert grupe Jarboli u DKSG Double Date 19. jun 3600. Double Date #2: Ničim izazvan i Silente nastupaju na Dan zaljubljenih