Sajam kozmetike
9. apr
PULS GRADA · lepota

27. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 9. i 10. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. 270 brendova na 14500 kvadrata Hale 2 obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu.

Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći.

do
Hala 2 Beogradskog sajma
Sajam kozmetike
200, 350
Događaj na Facebooku

Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike. Akcenat je stavljen na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako biste bili zdravi i negovani.

Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete. Ukoliko ste u potrazi za novitetima, sajam je opet pravo mesto za vas. Mnoge firme na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada.

Lady Fair 12. septembar 2015. Lady Fair: Vikend za dame Kozmetika 11. oktobar 2014. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ Dodir Pariza 26. april 2014. Dodir Pariza na Beogradskom sajmu Sajam kozmetike 21. mart 2014. Sajam kozmetike na Novosadskom sajmu