Lady Fair
8. sep
PULS GRADA · lepota

VII Lady Fair by Dove održaće se 8. i 9. septembra od 12h do 19h ispred tržnog centra „Ušće“. Dame, ali i svi posetioci imaće priliku da uživaju u bogatom edukativno – zabavnom programu.
Celokupan program posvećen je prvenstveno lepšem polu. Dame će imati mogućnost da se upoznaju sa novim trendovima u svetu mode/šminke, da saznaju zašto je dobro vežbati, otkriju neke nove kulinarske recepte koji pružaju užitak a ne doprinose pojavi viška kilograma.

Osim novih trendova sa kojima se mogu upoznati na VII Sajmu za žene, pripadnicama lepšeg pola će biti skrenuta pažnja i na unutrašnju lepotu. Stručnjaci poput „Heal your life“ trenera govoriće o zdravom načinu života bez stresa, biće reči i o dijabetesu, merenju pritiska, a o značaju odlaska na redovne kontrole govoriće predstavnici „Udruženja za borbu protiv raka jajnika“.

do
TC „Ušće"
Lady Fair
Besplatno
Događaj na Facebooku

40 izlagača će na štandovima predstaviti svoje proizvode za dame. Počevši od preparata i stvari za ulepšavanje – kozmetika, nakit, hrana, napici do knjiga, filmova, časopisa koji damama omogućavaju beg od realnosti i trenutke uživanja. Neki od učesnika na sajmu su priredili kreativne radionice u kojima će pripadnice lepšeg pola moći da učestvuju, a najbolje će osvojiti vredne nagrade. Dešavanje će obeležiti i premijerno predstavljanje Škodinog modela vozila za dame.

Uporedo sa edukativnim programom na bini će se odvijati i zabavni program. Posetioci će tokom dva dana sajma imati priliku da uživaju u nastupima različitih plesnih grupa od baleta preko latino do orijentalnih plesova. Na kraju prvog dana sajma Lady Fair i Škoda Srbija organizuju iznenađenje za sve prisutne.

Odličnu zabavu, druženje i iznenađenja garantuju organizatori sa partnerom shopping centrom „Ušće“ i sponzorima manifestacije Dove i Škoda Srbija.


Sajam kozmetike 9. april 2016. Dodir Pariza: 27. Sajam kozmetike Lady Fair 12. septembar 2015. Lady Fair: Vikend za dame Kozmetika 11. oktobar 2014. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ Dodir Pariza 26. april 2014. Dodir Pariza na Beogradskom sajmu · · · ·