Bride Weekend
5. sep
PULS GRADA · shopping

Sve što je potrebno za organizaciju venčanja sa stilom budući mladenci moći će da pronađu na ovogodišnjem sajmu venčanja, drugom Wannabe Bride vikendu. U svoj rokovnik zabeležite petak i subotu, 5. i 6. septembar, i dođite na ovaj sajam venčanja u hotel “Crowne Plaza” da vam pomognemo da svoj najlepši dan organizujete sa mnogo stila. Ulaz za posetioce biće besplatan od 12 do 21 čas.

Crown Plaza Beograd, Vladimira Popovića 10, Beograd
Događaj na Facebooku

Budućim mladencima i ljubiteljima visoke mode obezbeđen je jedinstveni doživljaj raskoši kroz ekskluzivnu ponudu kreacija domaćih dizajnera poput Ines Janković, Predraga Đuknića, Mladena Barona, Tijane Todorović-Angels&Co, Marije Šabić i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima naći će se Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi), Lavani Couture, Studio Prostor, Maya fashion house, Butik 13, salon ekskluzivnih muških odela ZID2, zlatare Happy Diamonds i ZAKS, salon Vodolija, kao i svečani restorani Top of The Hub, Kumbara i Dvor Aleksandar.
Kreativne ideje, ponude i savete podeliće sa vama Nađin kutak, Irenini Cvetići, 365 ADS, turistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese i foto studio Diznilend, a Home Made Company i Anči kolači pomoći će vam da zasladite najsrećniji dan u životu.
Tokom dva dana trajanja Wannabe Bride Vikenda sve posetioce čeka sjajan program i brojni popusti.